Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Aminokyseliny
Amix™ BCAA 4:1:1 je doplněk stravy obsahující aminokyseliny s rozvětveným řetězcem (L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin) ve speciálním anabolickém poměru 4:1:1 ve prospěch L-Leucinu. SLOŽENÍ L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza; stabilizátor: kroskarmelóza; látky ...viac
Amix™ BCAA 4:1:1 je doplněk stravy obsahující aminokyseliny s rozvětveným řetězcem (L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin) ve speciálním anabolickém poměru 4:1:1 ve prospěch L-Leucinu. SLOŽENÍ L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza; stabilizátor: kroskarmelóza; látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. DÁVKOVÁNÍ Základní denní dávka jsou 2 tablety. Vezměte 1 tabletu před fyzickou zátěží a 1 tabletu po fyzické zátěži. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu. Aminokyselinové spektrum v 1 tabletě v 1 dávce 2 tablet L-Isoleucin 250 mg 500 mg L-Leucin 1000 mg 2000 mg L-Valin 250 mg 500 mg S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.
Prohlédněte si další Aminokyseliny Amix, nejprohlíženější produkty Amix nebo nejlevnejší Aminokyseliny.