Unold 68415

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Domácí pekárny chleba

UNOLD BACKMEISTER TOP EDITON je výkonná domácí pekárna ideální na časté pečení, a to i pro větší rodinu. Upeče totiž chléb o hmotnosti 750 - 1 200g. Moderní keramická pečicí nádoba s nepřilnavým povrchem výborně rozvádí teplo, je odolná a na rozdíl od standardního teflonu se ani po čase nijak neloupe ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Domácí pekárny chleba

Popis

UNOLD BACKMEISTER TOP EDITON je výkonná domácí pekárna ideální na časté pečení, a to i pro větší rodinu. Upeče totiž chléb o hmotnosti 750 - 1 200g. Moderní keramická pečicí nádoba s nepřilnavým povrchem výborně rozvádí teplo, je odolná a na rozdíl od standardního teflonu se ani po čase nijak neloupe a nedeformuje. Na inovativním dotykovém panelu pohodlně navolíte až 12 programů i stupeň propečení kůrky nebo odložení startu. Trendy nerezový design s přesnými liniemi doplňuje dostatečně velký průzor. Jistě oceníte také osvětlení uvnitř pekárny pro dokonalou kontrolu průběhu pečení. Klíčové vlastnosti domácí pekárny UNOLD BACKMEISTER TOP EDITION Výkonná domácí pekárna pro větší rodinu Keramická pečicí nádoba s nepřilnavým povrchem Pekárna UNOLD upeče chleba o maximální hmotnosti 750 - 1 200 g Jeden vyjímatelný hnětací hák také s keramickým povrchem Pekárna má 11 přednastavených programů + 1 vlastní Možnost volby propečenosti kůrky Časovač s možností odloženého startu až o 13 hodin UNOLD BACKMEISTER TOP EDITION je ideální i na bezlepkové pečivo Inovativní dotykový displej Programy: základní program celozrnný chléb světlý chléb rychlý program kynutý koláč kypřicí prášek džem těsto celozrnný chléb rychlý pečení rychlý program na přípravu těsta vlastní program Rozměry: 32 × 37 × 26 cm Hmotnost: 7,6 kg.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Domácí pekárny chleba Unold, nejprohlíženější produkty Unold nebo nejlevnejší Domácí pekárny chleba.

Reklama