Steba Sous Vide SV 2

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Elektrické hrnce

Univerzální vařič Sous-videSous-Vide - nízkoteplotní pečení,vaření, ohřívání se zachováním všech nutričních vlastností potravin. Profi-vaření ve vakuovém sáčku ve vodní lázni.Nerezové tělo přístroje Časovač 8 l objem Umožňuje přesné vaření (max. 0,5 ° C rozdíl) "Převaření" je prakticky nemožné Přesná ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Univerzální vařič Sous-videSous-Vide - nízkoteplotní pečení,vaření, ohřívání se zachováním všech nutričních vlastností potravin. Profi-vaření ve vakuovém sáčku ve vodní lázni.

  • Nerezové tělo přístroje
  • Časovač
  • 8 l objem
  • Umožňuje přesné vaření (max. 0,5 ° C rozdíl)
  • "Převaření" je prakticky nemožné
  • Přesná elektronická regulace teploty, cirkulace vody pro zajištění rozvnoměrné teploty
  • Potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní. (Nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin).
  • Díky šetrné tepelné úpravě zůstanou zachovány důležité živiny
  • Snadné čištění díky možnosti mýt v myčce na nádobí
  • Vnitřní rozměry 11 x 20 x 28,5 cm
  • Rozměry vnější (v x š x h) 230 x 290 x 375 mm
Prezentační Sous-vide SPECIAL videohttps://www.stream.cz/menudomu/10005174-sous-vide-special-veprove-masohttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/315292320030010/obsah/423728-vareni-sous-vide-veronika-kokesova-1-casthttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/315292320030010/obsah/423733-vareni-sous-vide-veronika-kokesova-2-casthttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/315292320030010/obsah/423738-vareni-sous-vide-veronika-kokesova-3-castCo je SOUS-VIDE? Vaření metodou sous vide je v profesionálních kuchyních běžné už řadu let. Šéfkukaři ji milují, protože výsledek je vždy předvídatelný a konzistentní. Nyní je metoda sous vide, tedy úprava potravin ve vakuu za stálé teploty vodní lázně, dostupná i nadšeným domácím kuchařům. K čemu je vakuové vaření za dokonale stabilní teploty vodní lázně dobré? Metoda sous vide umožňuje stoprocentní kontrolu nad přípravou pokrmu. Steak připravený na medium rare potřebuje vnitřní teplotu 57 °C. Ani více, ani méně. Na pánvi se nikdy netrefíte přesně, navíc maso nepropečete na ideální teplotu ve všech místech. Okraje a tenčí části budou vždy propečené více než střed.Při použití sous vide techniky steak zavakuujete do folie a ponoříte do vodní lázně o přesné teplotě 57 stupňů. V ní si maso pobyde požadovanou dobu, aby této teploty dosáhlo v každém svém bodě. Pak už ho jen rychle "zatáhnete” na pánvi pro zkaramelizovanou "kůrčičku” a dokonalý steak je na světě.Díky absolutní kontrole teploty a dlouhému času přípravy vykouzlíte perfektně propečený steak i z celkem obyčejného hovězího, z něhož by za normálních okolností byla spíš tuhá podrážka. Nehledě na to, že díky zavakuování nepřijdete ani o kapku šťávy, kterou maso v průběhu přípravy uvolní.A steaky to samozřejmě nekončí. Pro každou potravinu existuje teplota, při které je upravená ideálně. Ať už jsou to různé druhy masa, vajíčka nebo zelenina či ovoce. Možností je nekonečné množství a výsledky jsou nesmírně chutné. A i když to zní až pohádkově, je za celou sous vide metodou exaktní věda.Metodě sous vide se v jedné ze svých knih (Under Pressure: Cooking Sous Vide) věnuje dokonce i Thomas Keller, jeden z vůbec nejslavnějších světových šéfkuchařů.Více o společnosti a jejich výrobcích naleznete na steba.cz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Elektrické hrnce Steba, nejprohlíženější produkty Steba nebo nejlevnejší Elektrické hrnce.

Reklama