Vánoce, Vánoce přicházejí a všichni se na ně těší. Především děti, ale i dospělí, neboť Vánoce jsou svátky klidu, míru a lásky. Lidé je slaví, obdarovávají se a přitom hodují. Dopřávají si nejrůznější dobroty, mezi nimiž má přední místo cukroví. Lze je koupit, ale k našim vánočním tradicím patří odedávna ...
Pocta všem, kdo pro nás vaří (srdcem)Na svých cestách potkal Matěj Forman, jeden z kapitánů divadelní lodi Tajemství, výtvarník a scénograf, řadu lidí. Někteří s ním zasedli u jednoho stolu. A někteří jej nechali vstoupit až k sobě do kuchyně. To je odedávna považováno za gesto velké důvěry, protože ...
Název: BOX 5 ks Zdravá kuchyňa pre každéhoPodnázev: BOX 5 ksJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Klub čitateľovZnačka: Klub čitateľovDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 480V prodeji od: 11/2018.
Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne. Gastronomické služby na Slovensku i v Čechách dobiehajú zameškané, zo šéfkuchárov sa utvára profesionálna špička a o kulinárske umenie, ...
Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, ...
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, ...
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Varte z toho najlepšieho, čo sezóna ponúka! V druhom dieli nového radu kuchárok časopisu Apetit nájdete viac ako 100 receptov na mesiace september, október a november, v ktorých zažiari sezónna zelenina, zemiaky, huby a ovocie. Máme pre vás tipy na zeleninové ...
Autor : redakce časopisu Apetit, Popis : Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! ...
Theobroma cacao, čokoláda, "pokrm bohů". Lahůdka či příčina migrén? Afrodiziakum nebo lék? Náboženský symbol či dokonce měna jihoamerických indiánů? Autoři této knihy odhalují všechna tajemství, která se za staletí kolem této lahodné pochoutky nashromáždila. Je to historie plná překvapivých zvratů, ve ...
5. kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko. Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme ...
Kniha - 180 strán, česká, masívna bez krytu matraca Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov ...
Kuchařka JARO Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli ...
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených ...
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v ...
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda ...
POPIS.Autorky Kateřina Winterová a Linda Rybová vám ukážu, ako variť zdravo, ale zároveň jesť chutne, bez zbytočnej chémie, skrátka tak, ako sa to robieval kedysi. Podľa návodov z herbára si zvládnete jednoducho vyrobiť liečivé a imunitu posilňujúce prípravky aj prírodnú kozmetiku. Prepojenie zdravého ...
Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč, energetické tyčinky, smoothie, v hlavní roli šafrán a kdoule, bylinkové ...