Poznejte léčivou sílu rostlin. Přední slovenský fotograf a znalec bylinek Dionýz Dugas představuje 34 nejznámějších a nejúčinnějších bylinek, které se uplatní při prevenci i léčbě mnoha nemocí - spolehlivě a šetrně, bez chemie, v souladu s přírodou. Osvědčené rady a recepty našich babiček vám pomohou ...
Kniha – 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni, ale také při léčení různých neduhů. Pro vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid. Každý si v knize najde, ...
Aj vy sa prestávate orientovať v obrovskom množstve ponúkaných slovenských vín a strácate prehľad? Chceli by ste tie najlepšie a medailami oceňované vína ochutnať? Tento sprievodca je pre vás tá najužitočnejšia navigácia v slovenskom mori vína. Je nevyhnutnou pomôckou pri spoznávaní rozmanitých odrôd ...
"Make your body feel happy! This book will change the relationship you have with food and lead you to find the right balance your body needs. The clean eating concept comprises what is actually common sense strategy: eating healthy by cooking with fresh ingredients and renouncing industrially manufactured ...
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty ...
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? ...
Kniha – autor Tereza Pavcová, česky, pevná bez přebalu lesklá.Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha Moje zero-waste kuchyně vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných ...
Authentic modern Middle Eastern home cooking - 150 delicious, easy-to-follow recipes inspired by three generations of family tradition.While interest in Middle Eastern cuisines has blossomed, the nuances and subtleties of Palestinian food are still relatively unexplored. In The Palestinian Table, Reem ...
One of the first books in a brand-new series, Reiko Hashimoto introduces the incredibly varied world of vegetarian Japanese food. Vegetarianism has long been a feature of the Japanese diet, and in this book Reiko walks us through the history of vegetarianism in the country, as well as providing tips ...
The team behind the podcast presents a one-of-a-kind book exploring the influential relationship between chefs and music. This first-of-its-kind anthology of personal stories from over 75 of the world''s most acclaimed chefs chronicles how music has been a constant force throughout their lives, helping ...
Kniha – 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Přirozeně zdravá kuchyně - lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdravíPřirozená strava neobsahuje uměle připravené polotovary, které vašemu tělu po stránce výživy nijak neprospívají, a místo toho se zaměřuje na přírodní, celozrnné a zdravé alternativní ...
Kuchařka, která čeká, až ji napíšeteMít doma otrhaný sešit plný osvědčených rodinných receptů psaných rukou bylo kdysi běžné. Dnes už jsme na něj však vlivem internetu trochu pozapomněli. Recepty na vývar, jaký dělávala vaše babička, nebo na svíčkovou od maminky však na webstránkách nenajdete. Ty je ...
Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v ...
Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit: "Chtěl bych odstranit strach z vaření, který lidem občas svazuje ruce a brání jim v tom, aby si osvojili kuchařské umění, ...
Kuchařské knihy s poctivými a spolehlivými recepty píše Jamie už 15 let, ale teď by vás rád vzal o úroveň výš, na pomyslný x-tý stupeň. Receptům tady věnuje větší prostor a vypnul své obvyklé editační pomůcky, takže se může rozpovídat o všech těch poněkud excentrických, mírně ujetých detailech a přidat ...