Babicovy dobroty

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kuchařky

1 - STEAK Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu. Steak Roastbeef na teplém špenátovém salátu Vepřová panenka prošpikovaná špekem Tajný recept: masová omeleta 2 - VEPŘO KNEDLO ZELO Moravské ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kuchařky

Popis

1 - STEAK Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu. Steak Roastbeef na teplém špenátovém salátu Vepřová panenka prošpikovaná špekem Tajný recept: masová omeleta 2 - VEPŘO KNEDLO ZELO Moravské vrabce uvařila šéfkuchaři Jiřímu Babicovi paní Simona z Děčína. Nabízela k nim totéž zelí, které objednává Vatikán pro samotného papeže. Ve studiu se náš kuchař bude věnovat vepřovým žebírkům a bůčku. Moravské vrabce se zelím a knedlíkem Žebírka Tyrolská pánev Smažený bůček 3 - KANEC NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE Ve slavné filmové hospodě v Hrabalově Kersku ochutnal šéf-kuchař Jiří Babica pověstného kance na šípkové omáčce od místní obyvatelky, paní Dáši Schreiberové. Sám se předvedl s jelením ragú, kančími medailonky a specialitou starého Itala. Kanec na šípkové omáčce Srnčí guláš Kančí medailónky Smažený lilek s aioli 4 - ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Jirka Babica jel za paní Světlanou Krylovou do Příbrami na českou klasiku španělského ptáčka. Ve studiu pak zůstal u hovězího – uvařil svíčkovou Stroganoff a zajímavý recept, který si nedávno přivezl z Argentiny. Jako speciál nabídne zajímavý recept na cuketu. Španělský ptáček Roštěnka a la Stroganoff Ostré Argentinské nudle Cuketa zapečená se špenátem a mozzarelou 5 – JEHNĚČÍ Jana Bláhová z Prahy naučí diváky, jak si udělat jehněčí plátky na jablkách. Jirka Babica ukáže své zapečené jehněčí s lilkem a jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami. Speciál bude z banánu a medu. Jehněčí plátky na jablkách Zapečené jehněčí s lilkem Jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami Opečený banán s medem 6 – VEPŘOVÉ HODY Na chalupě Miloše Wichterleho v Zátkovicích pomůže Jirka Babica s prejtem a tlačenkou. Ve svém studiu pak udělá nadívaný bůček s bramborami a kapustou. Jako speciál budou brambory plněné hráškem a rukolou. Prejt a tlačenka Nadívaný bůček s bramborami a kapustou Pečené brambory plněné hráškem a rukolou.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Kuchařky, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Kuchařky.

Reklama