Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
- Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
.- Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
.- Délka 126/234 mm.
.- Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
.- Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
.- Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
.FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL.Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.JAPONSKÝ NŮŽ.Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.PERFEKTNĚ ZABALENO.Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.