Zwilling Professional \"S\" Steakový nôž 31028-121

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kuchyňské nože

Kolekce Professional "S" od Zwilling J.A. Henckels.Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional "S". Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se třemi robustními nýty. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kuchyňské nože

Popis

Kolekce Professional "S" od Zwilling J.A. Henckels.Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional "S". Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se třemi robustními nýty. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů. Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečná.

  • Steakový nůž - lehce zahnutá robustní čepel zaručuje snadné krájení steaků, bifteků i grilovaného masa.
  • .
  • Plná střenka, nýtovaná rukojeť.
  • .
  • Délka čepele 12 cm.
.Vlastnosti:.
  • Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje).
  • .
  • Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje.
  • .
  • Ruční doostření a leštění, kontrola laserem.
  • .
  • Bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky se 3 nýty.
  • .
  • Záštita - chrání prsty a vyvažuje nůž.
  • .
  • Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice.
  • .
  • Doživotní záruka na výrobní vady čepele.
  • .
  • Lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí.
.Technologie a výroba:.
  • Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice. V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí.
  • .
  • Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení.
  • .
  • Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele. Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost. Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání.
  • .
  • Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nože.
  • .
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám. K plné střence je rukojeť pevně přichycena 3 robustními nýty, kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin).
.Údržba nožů Zwilling:.
  • Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost.
  • .
  • Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno. Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky.
.Používání nožů Zwilling:.
  • Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří.
.Ostření / broušení nožů Zwilling:.
  • Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka. K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling.
.Bezpečné uložení nožů Zwilling:.
  • Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat. Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože. Správný nůž. Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž.
.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Kuchyňské nože Zwilling, nejprohlíženější produkty Zwilling nebo nejlevnejší Kuchyňské nože.

Reklama