Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Příslušenství pro svářečky folií
POPIS Balení 50 ks speciálních Sous Vide sáčků od výrobce Profi Cook, které jsou ideální pro vakuové uskladnění potravin a pro vaření metodou Sous-Vide. Sáčky umožňují maximální odsátí vzduchu. Sáčky Sousvide o rozměru 28 x 40 cm umožňují praktické skladování potravin jak v lednici, tak v mrazícím boxu. ...viac
POPIS Balení 50 ks speciálních Sous Vide sáčků od výrobce Profi Cook, které jsou ideální pro vakuové uskladnění potravin a pro vaření metodou Sous-Vide. Sáčky umožňují maximální odsátí vzduchu. Sáčky Sousvide o rozměru 28 x 40 cm umožňují praktické skladování potravin jak v lednici, tak v mrazícím boxu. Vakuové sáčky prodlouží čerstvost a trvanlivost potravin a můžete v nich vařit populární metodou Sous-Vide, která zajistí, že váš pokrm bude měkký, šťavnatý a plný chuti a vůní. Sáčky jsou kompatibílní i s vakuovačkami jiných značek. TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách. SPECIFIKACE Balení obsahuje: 50 x sáček do vakuovačky Rozměry: 28 x 40 cm (každý sáček) A jak to vlastně funguje? Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu. Ochutit Zavakuovat Zlehka vařit Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.
Prohlédněte si další Příslušenství pro svářečky folií Proficook, nejprohlíženější produkty Proficook nebo nejlevnejší Příslušenství pro svářečky folií.