Bezlepkový mazanec 500g Labeta Směs pro přípravu bezlepkového mazance. Balení obsahuje kromě směsi na mazanec též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Do směsi možno přidat rozinky, sekané mandle dle chuti.
Nutrikaše je výrobek se zaměřením na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, nebo pro zájemce o racionální stravování. Současne konzumací Nutrikaše doplníte tělu vitamíny, minerály a probiotické kultury.bez lepku, a laktózy.obsahuje 5 mld. probiotických ...
Balení obsahuje směs na korpus i směs na náplň. Přidáme pouze máslo, vejce, mléko, banány a šlehačku. Korpus upečeme v dort. formě, po vychladnutí vydlabeme, přidáme banány a připravíme náplň. Hotový dort je třeba nechat odležet ca. 2 hod.v lednici.
Rýžový nápoj ZAJÍC je alternativa kravského mléka, bezlaktózová, bez lepku a neobsahuje geneticky modifikované organismy. Rýžový nápoj ZAJÍC je vyroben na bázi tepelně upravené rýže, která je vyhledávanou součástí racionální výživy pro její mnohostranné využití. Uvítají jej zájemci o chutnou a racionální ...
Sacharinové nekalorické sladidlo v tabletách, určené pro každého, kdo snižuje příjem kalorií ve své stravě. Je vhodné ke slazení teplých i studených nápojů, zejména však ke konzervaci ovoce a zeleniny.
Popis: Quinoa predstavuje výbornú alternatívu k ryže, či kuskusu, vyniká svojou jednoduchou prípravou. Múka z tejto plodiny sa hodí k prípravám cesta pri bezlepkovej diéte. Zloženie: BIO quinoa čierna Použitie: Quinu varte podobne ako ryžu (2 šálky vody na 1 šálku obilniny) po dobu 14-18 minút. Po uvarení ...
Alpro mandlový nápoj s vanilkovou příchutí 1l Sladký život je báječný, ale čas od času neuškodí trošku mandlové hořkosti. Seznam se s Alpro mandlovým nápojem. Je připraven z jemně upražených středomořských mandlí, jejichž chuť je esencí oříškovosti. Navíc má přirozeně nízký obsah tuku. A je rostlinný, ...
Co když se potká tropická svěžest kokosu a jemná, ořechová chuť lehce opražených mandlí?
Milujete kokos natolik, že ho chcete mít stále po ruce? Tak vyzkoušejte náš kokosový nápoj! S pouhými 40 kaloriemi na sklenici a bez přidaných cukrů* dodá nápoj vašemu dni exotický nádech. Pro maximální osvěžení podávejte nápoj dobře vychlazený. *Bez přidaných cukrů, obsahuje pouze přirozeně se vyskytující ...
Mandle ze středomoří nejdříve lehce opražíme, abychom zdůraznili jejich přírodní chuť, rozemeleme je na jemno a nakonec smícháme s vodou - žádný přidaný cukr, žádná sladidla. A výsledek je vynikající: Alpro nápoj mandlový neslazený. Začněte Váš den s cereáliemi a lahodným mandlovým nápojem. Osvěžte se ...
Charakteristika KřemelinyKřemelina je sypká až jílovitá hornina bohatá na křemík, napomáhající k pročištění organismu, zejména trávicího traktu. Tato hornina vznikala ve vrstvách spodní jury. A co sebou z druhohor přinesla? Její velice důležitou vlastností je pórovistost. Zachycuje toxiny, které poté ...
Popis: Melasa je plnohodnotným vedľajším produktom výroby cukru z cukrovej trstiny. Svojou výživnou kvalitou prevyšuje nielen cukor, ale aj ostatné známe sladidlá. Zloženie: trstinová melasa, oxid siričitý E 220 Použitie: Používame ju namiesto bežne používaných, kuchynských sladidiel. Melasa je vhodný ...
Možností, jak využít v kuchyni klíčky a výhonky, je nepřeberně množství. Naklíčená řeřicha se v syrovém stavu hodí do pomazánek a dipů nebo jako lehce pikantní příloha. Vyhněte se však tepelné úpravě, měla by hořkou chuť.Výhonky jsou vynikajícím zdrojem energie, minerálů a vitamínů. V západní fytoterapii ...
Jak konzumovat BIO hrášekOblíbené jsou ale jen tak samotné. Klíčky se ale hodí také pro přípravu pomazánek, nebo jen tak na chleba s pomazánkou. Možné je i další tepelné zpracování do těstovin, rýže a nudlí. Je totiž zvykem je restovat.CharakteristikaIdeální je však konzumovat klíčky syrové, kdy si tak ...
Klíčky brokolice mají bílý stonek a světle zelené lístečky, což ozvláštní naservírované chlebíčky a jiné pohoštění. Klíčky brokolice jsou navíc nesmírně bohaté na vitamíny, minerály i enzymy a jsou lehce stravitelné.Klíčky obsahují glucoraphanin, což je látka, kterou naše dokonalé tělo přeměňuje na sulforafan. ...
Jak konzumovat BIO rukoluVýhonky jsou vynikajícím zdrojem energie, minerálů a vitamínů. Můžete je přidat do salátů, polévek nebo pomazánek a výborně poslouží také jako příloha. Lze je tepelně upravovat, ztrácejí tak ovšem část své výživné hodnoty.Semínka BIO rukoly si můžete zasadit také do truhlíku ...
Oves Milk Plus je rostlinný produkt připravený z tepelně upravené ovesné mouky, obohacený inulínem (prebiotikum) a se sníženým glykemickým indexem. Inulín patří do skupiny sacharidů, které ve střevech plní funkci potravy střevních bakterií a v kombinaci s ovesnou vlákninou pomáhá udržovat zdravá střeva. ...
Ředkev setá je oblíbenou součástí salátů a zeleninových příloh. Zatímco klíčit ji lze celoročně, na jaro mnozí semena vysévají do dobře zpracované půdy. Takto vypěstovaná ředkev je pak jedlá od kořene až k listům.Vlastním sázením a klíčením navíc ušetříte planetu od zbytečného odpadu. Stačí dózu na semínka ...
Klíčky AlfaAlfa neboli Lucerny, jak je také Vojtěška nazývána, jsou ideální přísadou do salátů, pomazánek, na pečivo nebo jako příloha. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a nejlépe syrové, jelikož tepelnou úpravou ztrácejí část své výživné hodnoty.Arabové byli odjakživa přesvědčeni o léčivé síle ...
Quinoa červená pochází z Jižní Ameriky, kde se pěstuje ve výškách 4 000 m nad mořem. Tradičně tam po tisíciletí patřila s bramborami a kukuřicí k nejdůležitějším potravinám. Stejně jako používali Aztékové při svých rituálních obřadech chia semínka, tak quinou používali při svých obřadech Inkové. V našich ...