Malinový džem má oproti podobným produktům o 85 % méně cukru, neboť je doslazovaný xylitolem. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva, a naopak se může pyšnit 76,3% podílem malin, díky čemuž vynikne opravdová ovocná chuť. Džem se dá použít do dezertů nebo namazat například na pečivo.
Džem z červeného ovoce má oproti podobným výrobkům o 85 % méně cukru. O sladkou chuť se postará sladidlo xylitol, díky čemuž je vhodný i při hubnutí. Džem má 74,5% podíl ovoce, konkrétně se jedná o kombinaci jahod, višní, malin a červeného rybízu, které vytvoří dokonalou souhru chutí.
Višňový džem má oproti podobným produktům o 80 % méně cukru, neboť je doslazovaný xylitolem. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva, a naopak se může pyšnit 74,8% podílem višňový, díky čemuž vynikne opravdová ovocná chuť. Džem se dá použít do dezertů nebo namazat například na pečivo.
Jahodový džem je poctivá a ručně dělaná ovocná pomazánka se 74% obsahem ovoce. Je slazená xylitolem a nenajdete v ní konzervanty ani barviva. Ochutnejte výjimečnou pomazánku, která se hodí na pečivo nebo na přípravu různých dezertů.
Švestkový džem je poctivá a ručně dělaná ovocná pomazánka se 75% obsahem ovoce. Je slazená xylitolem a nenajdete v ní konzervanty ani barviva. Ochutnejte výjimečnou pomazánku, která se hodí na pečivo nebo na přípravu různých dezertů.
Meruňkový džem má oproti podobným produktům o 80 % méně cukru, neboť je doslazovaný xylitolem. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva, a naopak se může pyšnit 75,7% podílem meruněk, díky čemuž vynikne opravdová ovocná chuť. Džem se dá použít do dezertů nebo namazat například na pečivo.