Jak používat BIO cejlonskou skořici mletou WolfberrySkořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků nebo při zavařování ovoce. Její dřevitá a zároveň sladká chuť se výborně hodí k mléčné rýži, koláčům, ovocným knedlíkům nebo kompotu. Velmi ...
Skořice cejlonská mletá BIO 150 g Wolfberry Skořice cejlonská je označována mnoha špičkovými cukráři a kuchaři jako nejlepší skořice vůbec. Používá se pro okořenění hlavně sladkých pokrmů, pečiva a cukrářských výrobků. Důležitou roli má i při zavařování ovoce.
Kurkuma (Curcuma longa), které se říká také indický šafrán, je koření žluté barvy ze sušených mletých oddenků kurkumovníku dlouhého. Tato bylina má zdužnatělé kořenové oddenky, které jsou podobné zázvorovým oddenkům, pochází z jižní Asie a jeho největším producentem je dodnes Indie. Kurkuma obsahuje ...