Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme. Po předchozích bestsellerech Karolína, domácí kuchařka (2014), Štěstí z kuchyně (2015) a Jídlo jako vášeň (2016) se Karolína rozhodla shromáždit recepty, které může každý ...
Kniha - autor Susanne Oettleová, 128 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Kniha seznamuje s nejušlechtilejšími vůněmi a chutěmi domácích likérů z ovoce, bylinek a koření. Zkušená bylinkářka Susanne Oettleová ukazuje, jak si sami můžeme jednoduše vykouzlit svůj vlastní likér ze surovin, které se nacházejí ...
Kniha - autor Denisa Voborová; Petr Sýkora, 104 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.50 snadných a chutných receptů vás seznámí s fenoménem zdravého a chutného vaření, superpotravinou avokádem!Vyzkoušejte ho teplé i studené, naslano i nasladko – vaření s avokádem totiž skýtá mnohem víc možností, než ...
Kniha – autor Klára Trnková, česky, pevná bez přebalu matná Domácí ovoce nám často připadá obyčejné, naši předkové si však plodů přírody vážili, s láskou o ně pečovali a šlechtili je do stále lepší a lepší podoby. Málokdo si uvědomuje, že tyto dary z lesů a pasek nebo z vlastní zahrady mají, kromě kuchyňského ...
Autor : Olga Mengerová, Popis : Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy. Kromě podrobného přehledu vhodných a nevhodných potravin včetně průmyslově zpracovaných ...
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty ...
Dita P. Dětem Bylo jich pět. Než se kuchařka "uvařila", narodil se šestý. Zase kluk. Děti Dity P. a jejích dvou sester Mariky a Emmy. Proti těmhle klukům Dita seděla u stolu, na pařezu v lese, pod stohem slámy a koukala, jak jim chutná, co uvařila. A mívala slzy v očích, když přišli s prázdnou miskou ...
Tato kuchařka je především určená pro lidi trpící velkým spektrem potravinových alergií a nesnášenlivostí, kteří si chtějí dopřát klasickou českou kuchyni. Všechny recepty jsou bez použití lepku, mléka, mléčných výrobků, vajec, rýže a škrobových mouk. Recepty se připravují z přirozeně bezlepkových surovin ...
Autor : Pavlína Berzsiová, Hana Sedláčková, Druh sortimentu : Kniha, Název : Pečieme na Vianoce, Jazyk : Slovenština, Počet stran : 158.
Bestseller na Slovensku.Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu ...
''A brilliantly simple guide to give anyone instant confidence choosing wine.'' Russell Norman Which Wine When offers brilliant wine matches to the food we eat every day. This is for anyone who knows their sourdough from their sliced white but still finds themselves standing in the wine aisle making ...
Česká kuchařka v italštině, ale i dalších jazycích - rusky, anglicky, španělsky, německy, francouzsky. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.vydáno: 200606rozměry: 200,0 x 130,0počet.
Kniha - autor Martin Legeza, 208 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické. A protože ještě studuje a jeho rok se tedy ...
Kniha - autor Jan Černohorský, 352 stran, česky, Pevná s přebalem matná Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? ...
Kniha - autor Alexander Dölle; Sarah Schocke, 64 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé ...
Kniha - autor Zdenka Horecká; Vladimír Horecký, 304 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Kdo by nemiloval opojnou vůni sladkých dobrot linoucí se z kuchyně? Úžasně zpracovaná barevná kuchařská kniha nabízí bohatý výběr receptů nejen na vynikající koláče, zákusky, moučníky a moučná jídla, dorty a dezerty, ...
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává ...
Vlakem za regionálními specialitami a zážitkyPřestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice částečně koluje divoká maďarská krev, je ale silně "šmrncnutá" i onou "rozjuchanou" jihomoravskou. ...
Česká domácí kuchařka plná původních rodinných receptů předávaných z generace na generaci se vrací. Oblíbená kuchařka Elišky Maixnerové, která se dočkala několika dotisků a cestu si našla i mezi krajany v zahraničí, je po více než dvaceti letech od prvního vydání zpět, ve zcela novém výpravném vydání. ...