Kniha v barvě levandule plná inspirace - pro hospodyňky i pro pěstitele. V této knize naleznete téměř 90 receptů na pokrmy s levandulí a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i pěstitelské rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji ...
Kniha - autor Mirka van Gils Slavíková, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte ...
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!Díky této knize vykouzlíte hromadu báječných jídel z vajíček, od snídaně až po večeři, včetně polévek i dezertů, a ještě navíc využijete zdravé nutriční vlastnosti této superpotraviny. Recepty známé české ...
Kniha – autor Vladislava Mlada Jirásková, 216 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova ...
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby. Ale všechno prosím rychle, abychom nestrávili po celém dni v práci ještě dlouhé ...
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Holly Davisová, Vydavateľ: Grada, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 272, Rok vydania: 2021 Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? ...
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě ...
Kniha - Hrátky s těstem od pekařky Trhoňové vás naučí připravit celou řadu úžasných sladkých receptů z kvasnic, které vám půjdou od ruky a budou za chvíli hotové. - autor Iva Trhoňová, 344 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Slané i sladké pečení, které je hotové raz dvaLíbí se vám představa domácího ...
Kniha - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Unikátní publikace obsahuje více než 5000 aktuálních profesionálních výrazů ...
Novinková kuchařka Babicovy fotbalové dobroty vychází u příležitosti fotbalového Mistrovství Evropy 2012. Kniha přináší spoustu receptů, které oceníte, až budete chtít v pohodě sledovat zápasy doma u televize. Každý recept má zvláštní název spojený s fotbalovou tematikou. Autor, velký fanoušek kopané, ...
Kniha - autor Lise Bourbeau, 192 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Tato kniha vás nenaučí jíst podle pravidel zdravé výživy. Jejím cílem je totiž pomoci vám odhalit jiné věci: například zjistit, jak se kontrolujete; uvědomit si, jak se stravujete; pochopit souvislost mezi stravováním a emocemi, ...
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, ...
Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO. Čekají nás recepty, které lze zařadit mezi cukrářské a pekařské skvosty, ale i takové, které klidně zvládnou ...
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu ...
Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři - Radek Pálka, Vydavateľ: Grada, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 131, Rok vydania: 2022 Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí ...
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, ...