Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z "oživlého" naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace ...
Řekne-li se česnek, asi každý si představí běžnou cibulovou zeleninu. Česnek však nepatří pouze do kuchyně. Jeho blahodárné účinky na organismus potvrzují i nejmodernější vědecké studie. Uvážíme-li, že může být i vynikající přísadou řady kosmetických prostředků, je mnohými uznáván jako afrodiziakum a ...
Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, ...
Tato publikace je v současné době jediná ucelená učební pomůcka pro výuku péče o nohy. Je určena pro pedikérskou a podologickou praxi. Poskytuje podrobný a ucelený postup pedikérské péče a také doporučení pro domácí péči.Obsah:Ošetření klientaPracovní zázemíAnatomie dolní končetinyChorobné změny chodidlaWellness ...
"Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých ...
To se nám to zamotalo! Nachystejte na talíř barevné zamotané špagety s masovými knedlíčky a zkuste jednou rukou vytáhnout tu nejchutnější. Ale pozor, nic vám z talíře nesmí spadnout! Návod v češtině i ve slovenštině. Nová, originální zručnostní party hra navozující atmosféru úžasné italské hostiny je ...
Pro své děti chceme jen to nejlepší, samozřejmě i ve výživě. Co je polévka koi-koku? Kdy začít s podáváním prvních příkrmů? Jaký pokrm dát svému dítěti ochutnat jako první? Jakou formou zařazovat do jídelníčku zeleninu, aby ji děti jedly s chutí? Co zařadit do jídelníčku, jestliže se při těhotenství ...
Elektronická kniha - autor Monika Lazarová, 208 stran.Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné ...
Kniha - autor Vladimír Poštulka, 124 strán, česky, firma s lesklým krytom Známy gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvoril portréty 25 najslávnejších kuchárov, ktorí sa objavujú na televíznych obrazovkách na celom svete. Vo výpravnej publikácii nechýba ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životné príbehy ...
Tisíciletí se lidé živili celozrnnými výrobky a byli zdraví a výkonní. Žádná jiná skupina protravin není tak harmonická, jako celá obilná zrna. Jsou schopna zabránit civilizačním chorobám podmíněným výživou, oslabit je nebo úplně vyléčit.Dátum vydania: 3.8.2002Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8904-466-5Strán: ...
Lenka Žák – Biolenka se zabývá vědomým vařením a čtenářům své první knihy dokázala, že se dají šetřit peníze, zdraví i příroda maximálním využitím navařených surovin. V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete ...
Kniha se zaměřuje na problémy, s nimiž se setkává dítě či adolescent s nadváhou. Tyto problémy mají dopad nejen na jeho zdravotní stav, ale především na jeho psychiku a formování jeho osobnosti. Ačkoli mnohé z potíží, s nimiž si dítě s nadváhou často neví rady, bývají dospělými nerozpoznány nebo podceňovány, ...
Kniha - autor Jan Černohorský, 352 stran, česky, Pevná s přebalem matná Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? ...
Dita P. Dětem Bylo jich pět. Než se kuchařka "uvařila", narodil se šestý. Zase kluk. Děti Dity P. a jejích dvou sester Mariky a Emmy. Proti těmhle klukům Dita seděla u stolu, na pařezu v lese, pod stohem slámy a koukala, jak jim chutná, co uvařila. A mívala slzy v očích, když přišli s prázdnou miskou ...
Stejně jako potřebujeme k životu lásku a něco teplého do útrob, potřebujeme i sluníčko. Dovolená za sluncem s "přeplněnou penzí" ALL INCLUSIVE je blahodárná kombinace zmíněných potřeb.i když, jak mnozí již ví, má i tato kombinace svá malá úskalí, do kterých se dá narazit. Například se může stát, že si ...
Ever wondered what Lembas Bread, Cram, or Beorn''s Honey Cakes might taste like?From Crickhollow Apple Loaf, Pippin''s Minas Tirith Lunch, and Brandywine Fish Pie to Dwarven Spiced Pickled Beetroot, Westfarthing Fairings, and Beorn''s Twice-Baked Cakes, Recipes from the World of Tolkien includes over ...
I šunka, máslo či tlačenka se mohou stát celebritami! Oblíbený dokumentární cyklus České televize "Boží dar" je věnován potravinám či lépe řečeno oslavuje české potraviny a vzdává jim dík. I ve stejnojmenné knize najde čtenář dobrodružné příběhy vyprávějící o zrodu, historii a moderní současnosti českých ...