Kniha - autor Jiřina Bohdalová, 0 strán, česky, Pokračovanie úspešného titulu Ľudí, to je ale bašta! ponúka desiatky receptov (nielen) určené tým, ktorí majú radi dobré jedlá. Ako napovedá podtitul Slávnostné kuchárka, siahnete po tejto knihe radi vždy, keď máte dôvod pozvať príbuzných, priateľov alebo ...
Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. ...
Americky lekár Dr. p. j. D Adama vypracoval dômyselný a fungujúci výživový systém pre nositeľov jednotlivých krvných skupín, ktorý popísal vo svojej knihe Výživa a krvné skupiny. Jeho poznatky autori rozpracovali do rád a receptov tak, aby si aj český a moravský stravník mohol pochutnať naozaj prospešne, ...
Kniha – autor Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová, 92 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá.Milé maminky! Když se mi před pár lety narodily mé holčičky a já jsem začala připravovat kojenecká jídla, zdála se mi doporučovaná strava příliš jednotvárná. A protože jsem měla zahradu plnou ...
Kniha predstavuje nielen pekné obrázky zákuskov, ale aj tie kroky, ktoré môžu poslúžiť ako pomôcka pri ich zhotovení. Preto aj tí, ktorí sú v pečení nie príliš zbehlí, sa do ich prípravy môžu smelo pustiť.Název: Obľúbené babičkine zákuskyJazyk: slovenský jazykNakladatelství: FONI bookZnačka: FONI bookDruh: ...
Kuchárska kniha je určená všetkým školákom, ktorí radi varia, pečú, vykrajujú, miešajú alebo sa iba motajú po kuchyni. Vtipná pomôcka aj pre úplných začiatočníkov je plná pestrých fotografií. Prináša 29 jednoduchých a chutných receptov, ktoré si deti môžu pripraviť úplne sami. Dobrodružnou cestou ich ...
Autor : Alexandr Žurman, Popis : Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení "polévka je grunt..."). Polévek existuje nepřeberné ...
Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami. Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuchyně! 160 stran pečlivě vybraných ...
Knížka doplňuje Tajné slavnostní recepty o dorty a sladkosti, které jsou nezbytnou součástí svátečního menu. Najdete tu i rady, jak sladkosti ozdobit a ukázky ze staré cukrářské knihy doplněné opět o koláže ze starobylých pohlednic.rozměry: 148,0 x 118,0počet stran: 40ISBN: 978-80-87209-78-3vazba: Pevná ...
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. V třetím sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu na podzim. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období. Knížka je sestavena tak, aby se žádné jídlo po celý rok neopakovalo. Dozvíte se také něco ...
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina je ta, která ...
V této kuchařce najdete opět Babicovy jedinečné polévky, zapékané dobroty, závitky a rolády, pokrmy z masa i zeleniny, také něco zcela speciálního a sladkou tečku na konec. "Výjimečnost téhle kuchařky spočívá v názorných postupech, které byly zaznamenány během mého vaření. Nic jsme - jak bývá často zvykem ...
Viac než 500 fotografií hotových jedál a pracovných postupov, názorné kresby a tabuľky odporúčaných výživových dávok, zásady správnej výživy. Informácie o kuchynských surovinách, zdrojoch bielkovín, vitamínov i minerálov, o obsahu tukov a cholesterolu v jednotlivých potravinách. Tradičné a moderné ...
V pupenech stromů a rostlin se nacházejí obsahové látky zajišťující jejich celou vývojovou a růstovou budoucnost. Tyto látky bychom v jiných částech rostlin nebo v jiné době marně hledali. Snad. nebo spíše právě proto jsou výtažky z pupenů mimořádně účinné a užívání gemmoterapeutik přináší léčebné výsledky ...
Proč mohou mít želatinoví medvídci nemoc šílených krav, jak se dostanou červi do rybích produktů a proč je celozrnný chléb nestravitelný? Tato kniha je průvodcem v džungli pochybných doporučení pro dnešní výživu a odlehčenou formou, přitom však bez obalu odhaluje praktiky současných výrobců potravin. ...
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, většinou i z požadavku na rychlou přípravu a v současné době patří k nejoblíbenějším.Dátum ...
Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě. vydáno: 2004rozměry: 205,0 x 145,0počet.
Rozsahom malá, ale významom veľká kniha pre budúce a dojčiace mamičky. Recepty a veľa rád, ako v tehotenstve a pri dojčení zahnať hlad. Rady lekárky mamičkám.Autorkou knihy je lekárka a známa autorka kníh o zdravej výžive pre deti MUDr. Judita Hofhanzlová. Od r. 1999 pracuje v poradni pre zdravý spôsob ...