Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu v střebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě ...
Kniha - autor Petr Šámal, 216 strán, český, pevný bez lesklého krytu Autor žijúci niekoľko rokov na Sicílii približuje čitateľom to najlepšie, čím si tento stredomorský ostrov získal jeho srdce. Rozpráva o neskutočne milých obyvateľoch, sicílskych zvykoch, zážitkoch na pravej sicílskej svadbe, moru, ...
Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká "Big Green Egg". Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých mas, lahodných zapečených jídel a pizzy s křupavou kůrkou. ...
Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře, potom jistě lehce zodpovíte na zadané otázky. Pokud ...
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? ...
Autor : Iveta Fabešová, Popis : Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory. Čekají na vás desítky ověřených receptů na oblíbené české sváteční ...
Připravte se na pořádnou hostinu! Je tu oficiální kuchařka pro všechny fanoušky hry World of Warcraft! Najdete v ní pokrmy, které potěší chuťové pohárky jak členů Aliance, tak přívrženců Hordy. jídla ze všech částí Azerothu! V knize najdete přes 100 receptů, které zvládnou i méně zkušení kuchaři. A samozřejmě ...
Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně ...
Elektronická kniha - autor Janina Černá, 192 stran.Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli ...
Kniha - autor Vito Capezzuto, 48 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Roládu z piškótového cesta dokázali oceniť už naše babičky. Tenké upečené cesto potreté lekvárom je rýchlo hotové a hostia ju majú veľmi radi. Poďte s nami krok za krokom pripraviť klasickú piškótovú roládu v úplne novom prevedení. ...
Název: Dobroty od babičky SKPodnázev: Recepty našich babičiekJazyk: slovenský jazykNakladatelství: FONI bookZnačka: FONI bookDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 112V prodeji od: 12/2015Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x15 mmISBN: 978-80-89742-13-4.
Kniha - 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu.Všetky moje "Naj" recepty na jednom mieste!
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Ďalší z radu ilustrovaných kuchárskych kníh TORTY A PEČIVO prináša šikovné recepty na vynikajúce torty, drobné pečivo a domáce chleby, vďaka ktorým znova objavíte radosť z domáceho pečenia. Dozviete sa tiež, ako v pečení využiť sušené i čerstvé ovocie, ...
The Food Journal inspires cooks and foodies to record their experiences, experiments and love of all things tasty. Use the journal to store notes and clippings, write down your favourite recipes, review restaurants, collect labels and other souvenirs, and record your cooking experiments. Keep it in the ...