Superpotraviny v každém doušku.Je všeobecně známo, že každodenní strava bohatá na ovoce a zeleninu může maximalizovat vaše zdraví a pohodu. Ale věděli jste, že každodenní pití smoothie z ovoce a zeleniny může výrazně zvýšit množství záchranných živin, které vaše tělo potřebuje?HubnutíDetoxikace tělaZvýšení ...
Nevíte, jak si poradit s kynutým těstem? Jak se má správně šlehat šlehačka? Jak dlouho šlehat piškotové těsto? Zalistujte a dozvíte se to! Vedle dobrých rad v této kuchařce najdete recepty na moučníky všech možných druhů - nepečené, křehké, a linecké, smažené, kynuté piškotové, listové a mnoho dalších. ...
Milk is sometimes called the "white gold", which pays tribute to its vital importance in our nutrition. From the milking process to the most elaborate milk products, Dairy Delights will tell you everything you need to know about milk, butter, yogurt, kefir, creme fraiche, quark, sour cream, cream cheese, ...
Liečivé a blahodárne účinky známych i exotických obilnín a ich použitie pri rôznych chorobách. Varenie, pečenie, sortiment, obilniny, klíčenie, oleje, strukoviny, orechy, prísady a korenie. Recepty na dobré, liečivé a jednoduché pokrmy, atď. Žiadne iné potraviny nie sú tak harmonické a zdraviu prospešné, ...
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? ...
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech. Češi, znudění "europivy" velkých producentů, se stále větší oblibou vyhledávají chuťově pestrá, řemeslná piva vařená v malých provozovnách.Minipivovary a malé pivovary se sice v Česku podílejí ...
Jídelníček pro naše nejmenší Vaření je zábava: několik málo přísad a osvědčené recepty vám zaručí úspěch! Jak vařit dětem: rozložte záložky knížky a to nejdůležitější budete mít vždy na očích. Osvědčené recepty i tipy na nová jídla: zdravé, výživné a lahodné.
Druh sortimentu : Kniha, Koření z babiččiny zahrádky, Autoři : Klára Trnková, Rok vydania : 2021,.
VÝPRODEJKniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam ...
Vánoce, Vánoce přicházejí a všichni se na ně těší. Především děti, ale i dospělí, neboť Vánoce jsou svátky klidu, míru a lásky. Lidé je slaví, obdarovávají se a přitom hodují. Dopřávají si nejrůznější dobroty, mezi nimiž má přední místo cukroví. Lze je koupit, ale k našim vánočním tradicím patří odedávna ...
Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace, Jedlé dárky a Stolování. V každém z nich najdete spoustu ...
Pohanka ve mlýně a v kuchyni "Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!" Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu ...
Zapomeňte na toxické čisticí prostředky a předražené "zelené" produkty! Vše, co potřebujete k tomu, aby se vaše domácnost blýskala čistotou a voněla, je pár základních čistě přírodních surovin, které běžně používáte v kuchyni.V knize najdete 150 jednoduchých vyzkoušených receptů na čisticí prostředky, ...
Elektronická kniha - autor Monika Lazarová, 208 stran.Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné ...
Kniha - autorka Hana Sedláčková, 192 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové ...
Kniha – autor Blanka Poláčková; Jiří Poláček, 152 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dvě stovky receptů na pomazánky, svačinky, chuťovky, sendviče, poháry, saláty a jiné lahůdky a občerstvení pro nejrůznější příležitosti najdete na stránkách nové kuchařské knihy Ottova nakladatelství. Vyzkoušené ...