Průvodce Prague Wine Guide 2013 byl sestaven na základě nezávislého hodnocení v soutěži Prague Wine Trophy 2012, ve kterém bylo ve třiceti kategoriích posuzováno 1 166 vín. Vzorky, jejichž bodové ohodnocení dosáhlo 80 bodů (ze 100 možných), byly zařazeny do této publikace. Průvodce je rozdělen na část ...
Je úplně jedno, z jakého důvodu jste se rozhodli stravovat podle zásad low carb nebo bez lepku – jestli kvůli zhubnutí, ze zdravotních důvodů nebo prostě jen proto, že vám to chutná – chleba a housek se určitě vzdáváte jen velmi neradi. Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové houstičky jsou ...
Tato kuchařská kniha si vytkla za cíl být především přehlednou příručkou pro lidi zamilované. Ale ani v lásce se vžd ycky všechno nepovede, proto se Vám může hodit kniha první pomoci. Návštěva už klepe na dveře? Necítíte se tit? Tak obyčejnou věc jako třeba papriku má přece doma každý. Stačí nalistovat ...
Kniha Tajemství dezertů Carte d''''Or přibližuje historii zmrzliny od starověku po současnost a představuje lákavé recepty na lahodné zmrzlinové dezerty a koktejly s řadou prémiových zmrzlin Carte d''''Or. Kniha vznikla ve spolupráci se šéfkuchaři bratry Vladimírem a Tomášem Kroftovými. vydáno: 200812rozměry: 200,0 ...
Jamie Oliver''''s no 1 bestseller, Happy Days with the Naked Chef. Jamie is one of Britain''''s best-loved chefs who has made cooking interesting and accessible, not only for a new generation but for all those who love good food. He believes in getting the most out of ingredients and making tasty, easy, ...
Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů! V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, ...
Přejít na bezlepkovou dietu je pro většinu lidí krokem zcela nedobrovolným a často také nahánějícím strach. I autorce Martině se najednou otevřely dveře do neznáma, když se příznaky nesnášenlivosti lepku projevily u jejího muže Honzy. Postavila se však výzvě čelem. Po dlouhé sérii experimentů jí začaly ...
Výživa mocně ovlivňuje mysl, emoce, fyzickou a imunitní odpověď organismu. Barevná dieta vysvětluje, proč pro nás některé potraviny nejsou vhodné a jiné naopak zvyšují naši pozornost a energii. Barevná dieta vám umožní využít posledních vědeckých poznatků, vyhnout se potravinám nevhodným pro váš tělesný ...
"A co je vlastně zdravé? Ví to někdo? Tony razil heslo, že jídlo, po kterém je mu lehko, zasytí ho, lahodí oku, nosu i jazyku, je prostě OK. Tečka. Můj kuchařský guru zcela ovlivnil můj pohled na stravování. Již dávno vím, že zdravé jídlo není o kalorických tabulkách. Naše strava musí být pestrá, rozmanitá, ...
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími ...
Po řadě úspěšných bestsellerů přichází tým Jíme zdravě s Velikonočním speciálem. Přivítejte jaro v kuchyni s tímto nádhernou kuchařkou, která vás zaručeně dostane do velikonoční nálady. Kvalitní matný papír, krásné fotografie, jednoduchý a čistý vzhled a hlavně pořádná dávka inspirace na to, jak si užít ...
Autor : Iva Kohoutková, Popis : Když před čtyřmi roky vyšla od Ivy Kohoutkové , autorky do té doby neznámé, kuchařská příručka Pečeme bez lepku , zaznamenala nečekaný ohlas. Příčina tohoto ohlasu tkvěla ve skutečnosti, že autorka se při její tvorbě spolehla především na své vlastní zkušenosti. Jako matka ...
Kniha - autor Alexander Dölle; Sarah Schocke, 64 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé ...
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních ...
Kniha - autor Silvia Fialová, 224 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařku lze napsat mnoha způsoby. Lze se držet striktně návodů co a jak a kolik čeho, lze ji proložit vlastními radami a nebo, a to je méně obvyklé, doplnit jednotlivé recepty malými příběhy, jako to udělala Silvie Fialová. ...
Autor : Kolektiv autorů, Popis : Kuře ladí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodnou smetanu. V knize z nové série kuchařek Snadné najdete recepty, jež sednou nejen vám, ale i vašim blízkým, ať už mají jakékoli chuťové preference. Každý z receptů doprovází fotografie hotového jídla, ...
Expert na whisky Ian Buxton prošel regály světových obchodů s whisky a doporučuje rozmanitou sbírku starých favoritů, hvězdné nováčky a z nepochopitelných důvodů neznámé značky, které prostě musíte okusit. Tatopraktická kniha, která z výběru vyřadila obskurní, směšně limitované a neskutečně drahé whisky, ...