Kniha – autor Kateřina Kuranova, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá.Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin. Recepty jsou rozdělené podle ročních období a nechybí ...
Kniha - 80 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Med, cesnak, ocot, olej, aloe vera a soľ každý z nás dobre pozná. Spôsobov ich využitie je však omnoho viac, než si sami myslíme. Ponúkame vám užitočné rady, ako môžu pomôcť v domácnosti, čím sú prospešné zdraviu, ako ich využiť ako kozmetické prostriedky. ...
Tato kuchařka z edice Zdravá kuchyně je průvodce světem dobrého stravování a vaření se superpotravinami, díky nimž budete vypadat a cítit se naprosto skvěle. Superpotraviny jsou v poslední době velmi oblíbené. Zdánlivě obyčejné potraviny jako borůvky, zelená zelenina a šťávy z ní, i do nedávné doby neznámé ...
"Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova. A vždy se u nás vařilo jinak. Klasické recepty si mamka vždy dost přetvářela, a i proto jsem si možná ...
Elektronická kniha - autor Karla Pelikánová, 109 stran, česky Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě. vydáno: 2004rozměry: 205,0 x 145,0počet.
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu v střebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě ...
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu ...
Buďte kreativní a vyzkoušejte juicing, nejnovější trend ve světě diet a detoxikace. V ruce držíte knihu plnou úžasných receptů, které vám pomůžou dostat do těla více ovoce a zeleniny. Juicing je skvělou alternativou ke všem různým dietám, které vás zahrnou nudnými a jednotvárnými saláty. Také vám pomůže ...
Tisíciletí se lidé živili celozrnnými výrobky a byli zdraví a výkonní. Žádná jiná skupina protravin není tak harmonická, jako celá obilná zrna. Jsou schopna zabránit civilizačním chorobám podmíněným výživou, oslabit je nebo úplně vyléčit.Dátum vydania: 3.8.2002Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8904-466-5Strán: ...
Poznejte léčivou sílu rostlin. Přední slovenský fotograf a znalec bylinek Dionýz Dugas představuje 34 nejznámějších a nejúčinnějších bylinek, které se uplatní při prevenci i léčbě mnoha nemocí - spolehlivě a šetrně, bez chemie, v souladu s přírodou. Osvědčené rady a recepty našich babiček vám pomohou ...
Prosluněná Andalusie. moře. prastará kultura v kombinaci s temperamentem tanečnic flamenca a toreadorů. ale také posezení v rázovitých hospůdkách s přívětivými hostiteli nad výborným jídlem a sklenkou sherry. Kluci v akci se vydali na cesty za andaluským kulinářským uměním. které v sobě ukrývá tajemství ...
Každá pravda potřebuje ke svému životu na tomto světě prostor a čas - určité pravdy a zkušenosti lidstva se projevují v určitých časových úsecích a každý časový úsek má své vlasní mechanismy a způsoby jednání. Těchto dvanáct knih o znameních zvěrokruhu důkladně popisuje způsoby jednání jednotlivých úseků ...
Domácí pekárna je obvykle spojována s přípravou a pečením chleba, ale čím dál více se používá i na sladké pečení. Tento moderní kuchyňský pomocník zvládne připravit moučníky ze sladkého kynutého těsta, ale i z těsta třeného, práškového, piškotového, upečené přímo v nádobě pekárny. Pro pečení buchet či ...
Kniha - autor Adelheid Entinger, 120 stran, česky, Brožovaná bez přebalu matná Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty ...
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, většinou i z požadavku na rychlou přípravu a v současné době patří k nejoblíbenějším.Dátum ...
Česká kuchařka v italštině, ale i dalších jazycích - rusky, anglicky, španělsky, německy, francouzsky. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.vydáno: 200606rozměry: 200,0 x 130,0počet.
Die besten Rezepte der traditionellen tschechischen Küche. Gut zu essen war den Tschechen von jeher wichtig. Die tschechischen Frauen galten als ausgezeichnete Köchinnen. Das lag nicht zuletzt daran, dass ihre Kunst sich auf unprätentiöse Zutaten, traditionelle Rezepte und die in den Familien von Generation ...
Autor : Alexandr Žurman, Popis : Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení "polévka je grunt..."). Polévek existuje nepřeberné ...