Objevte s námi zdravé a dobré kaše: sladkou a přitom zdravou snídani či svačinu, ale třeba i slanou verzi jako rychlý oběd či večeři! Vždy s čerstvými surovinami a mnoha důvtipnými doplňky pro vaše zdraví. Kaše jsou hitem zdravé výživy číslo jedna, a navíc tak praktické! Jejich kouzlo tkví ve snadné ...
Kniha - autor Petr Šámal, 216 strán, český, pevný bez lesklého krytu Autor žijúci niekoľko rokov na Sicílii približuje čitateľom to najlepšie, čím si tento stredomorský ostrov získal jeho srdce. Rozpráva o neskutočne milých obyvateľoch, sicílskych zvykoch, zážitkoch na pravej sicílskej svadbe, moru, ...
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide ...
Na stránkách druhého dílu autoři vstupují do sklepů a sledují zázračný proces, kdy se hrozny révy vinné přeměňují ve víno. Kapitoly zahrnují širokou škálu témat. První dvě kapitoly se podrobně věnují historii výroby vína a vývoji vinařské architektury. Následuje kapitola o složení vína a nejrozsáhlejší ...
Staňte se hvězdou instagramuKniha Foodstyling je vlastně knihou kouzel. Naučí vás totiž, jak zacházet i s těmi nejobyčejnějšími surovinami tak, aby vypadaly na talíři i na fotografii naprosto neodolatelně. O své tipy a triky se s vámi podělí známí foodstylisté, fotografové i kuchaři. Po přečtení jejich ...
Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč, energetické tyčinky, smoothie, v hlavní roli šafrán a kdoule, bylinkové ...
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, které jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření vám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Gui Gedda, jenž se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považovaný za guru provensálského ...
Kniha přináší zcela revoluční přístup k tomu, jak rychle uvařit chutná jídla a proto i vy, kdo se vrátíte domů po dlouhém dni v práci, budete postupem podle Jamieho receptů schopni do 30 minut servírovat nejen jeden chod, ale kompletní menu. Nejde o slevování z kvality. Vše je o organizaci, rychlé práci ...
Kniha – 352 stran, slovensky, polotuhá flexo V dnešnej uponáhľanej dobe je náš organizmus vystavený ťažkej skúške - nezdravá strava, toxíny v ovzduší alebo všadeprítomný stres si skôr či neskôr vyžiadajú svoju daň. Práve v takýchto situáciách sa aplikuje detox. Táto kniha prináša jednoduché a účinné ...
Kniha - 232 strán, slovenský, polotuhý flexo Krásne knihy napísal autor publikáciám"Smoothies na každý deň". Nájdeme v naj 365 receptov na smoothies pre deti, ale taktiez pre tehotné ženy a dojčiace mamičky. Zoznamy sa so smoothies - hustými nápoj z rozmixovaného ovocia a zeleniny, ktore výborne zasýtite, ...
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou ...
Autor : Kateřina Švejdová, redakce časopisu Apetit, Popis : Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová ...