V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které splňují všechna tato kritéria! První vlaštovka nové ediční řady ...
Autor : Kateřina Švejdová, redakce časopisu Apetit, Popis : Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Tie najzaujímavejšie recepty, ktoré pre Apetit přpravili najlepší šéfkuchári, krok za krokom. Vnútri nájdete: nevšedné recepty od polievok po dezerty do detailov popísané návody postupové fotky tipy a fígle odkukanej od profíkov Kniha je rozdelená do ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez matného krytu Syrov sú na svete stovky druhov a receptov sa syry je ešte viac! Ďalšie, už 15. prírastok do úspešnej Edícia Apetit tak obsahuje 130 starostlivo vybraných a otestovaných receptov na najrôznejšie pokrmy obsahujúce väčšie či menšie množstvo rôznych druhov ...
Kniha - 148 strán, český, pevný bez lesklého krytu Jedlo sa má jesť, ale taky je skvelé o ňom čítať. Redakcia časopisu Apetit preto vybrala a oslovila tie najzaujímavejšie českej a slovenský food blogerov, ktorí ju baví. Niektorí svojimi recepty, iní vtipnými komentármi k nim alebo krásnymi fotkami jedál, ...
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření ...
3. kuchařka z edice Apetit sezona Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, ...
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol:1. Polévky2. Přílohy & saláty3. Rýže v hlavní roli4. Rizota5. Podávejte s… rýží6. Chuťovky7. Rýžové nudle a rýžový papír8. Dezerty9. + servis Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). ...
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je ...
Pred šiestimi rokmi, keď môjmu manželovi diagnostikovali cukrovku, nebolo pre mňa ľahké zostaviť mu správny jedálniček. Situáciu komplikovalo aj to, že som doň musela zakomponovať aj sladkosti, ale väčšina diabetických sladkostí, ktoré sa dali kúpiť hotové, sa môjmu mužovi nepáčila, túžil po mojich domácich ...
Popis : Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý. Kuchařka pro začátečníky od Apetitu vám bude skvělým rádcem při prvních ...
Název: Mak na našom stoleAutor: Otília Jurgová; Katarína KaššováJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Mladé letáZnačka: Mladé letáDruh: KnihaVazba: Brožovaná bez přebalu leskláPočet stránek: 120V prodeji od: 11/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x0 mmISBN: 978-80-10-03286-0.
Táto netradičná kuchárska kniha o varení ponúka v šikovnom malom formáte vyše 600 skvelých receptov na každú príležitosť. Väčšina z nich pochádza zo zdravej stredomorskej kuchyne – talianskej, francúzskej, španielskej a gréckej – ale sú tu aj najtypickejšie recepty iných národov.Recepty sú prakticky ...
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková, která vychází z historických kuchařských knih, dobových živnostenských receptářů, ...
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku ke gurmetství. A protože nesmírně důležité je i snoubení jídla ...
Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. ...
Kniha - autor Dalibor Marounek, 176 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Viete, čo sú to Beleš, ako sa pripravuje dumlikačka alebo čo je podstatou mačacie svadby? Za originálnymi a pre mnohých cudzorodými názvy sa skrýva šesť desiatok receptov na krajové špeciality, ktoré jednak preveril čas, jednak ...
Fermentované a živé kultury jsou oblíbené pro jejich zajímavé a vrstvené chutě a přínosy pro zdraví střev a posílení imunity, dosud však nevznikla kniha, která by byla autorizovaná a snadno použitelná. V knize najdete 100 receptů na kvašená jídla a nápoje Průvodce farmářskou kulturou fermentování vám ...
Tato kuchařka je inspirovaná více než 50 rodinnými recepty, které se po mnoha letech vylepšování staly velice oblíbenými nejen v naší rodině. Provoňte si domov chutnými recepty Najdete zde jak recepty na oblíbené kynuté buchty a koláče, tak na křehká a třená těsta, nechybí ani smažené pochoutky a recepty ...