"Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou ...
Léto bez grilování by snad nebylo to pravé léto. Pokud rádi trávíte volný čas na zahrádce, milujete dobré jídlo a společnost rodiny a přátel, pak je pro vás tato kniha jako dělaná. Inspirujte se skvělými recepty, přehledně rozdělenými do jednotlivých kapitol, a okouzlete své hosty skvělým a rychlým pohoštěním. ...
Kniha obsahuje 57 vyladěných receptů na bezlepkové sladké pečení včetně kváskování. Tato kuchařka otevírá třetí sérii: - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní ...
Titul představuje více než stovku vybraných nejen pražských restaurací, které v letošním roce získaly ocenění pečetí se zlatým lvem, mezi nimi 21 těch nejlepších. Kniha je plná užitečných informací, fotografií a inspirativních vizitek restaurací, které mohou pomoci vybrat správnou restauraci pro správnou ...
Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn. Tato kniha vás obohatí o střípky z historie vybraných ...
Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez matného krytu Desiata kuchárka Vianoce z Edícia Apetit ponúka cez 125 receptov. Vianočná kuchárka je jediná kniha, ktorú od teraz budete na Vianoce potrebovať. Recepty môžete pripravovať od Adventu až po Štefana. Pečte s nami cukroví, miešajte horúce nápoje a likéry ...
Vegetariánství je způsob stravování, kdy je z jídelníčku vyloučeno maso. Vzniklo před stovkami let jako součást Buddhova učení, který učil své žáky úctě k živým bytostem. V dnešní době může mít vegetariánství různé důvody. Většinou jsou etické. To pak vnímáme zvířata jako živé tvory, kteří cítí bolest ...
Knihou čtenáře provedou tři zvířátka: myšák Milda, který se specializuje na nápoje, prasátko Cvalda, to je odborník na jednoduchou kuchyni, a opička Tylda, jež si troufne i na složitější dobroty. Každý recept je doplněn hravou ilustrací a podrobně zpracovaným návodem, jak při přípravě jídla či nápoje ...
A comic history of humankind''s love affair with booze, from the Sunday Times No. 1 bestselling author of The Etymologicon ''Haha!... Highly suitable for Xmas!'' - Margaret Atwood Almost every culture on earth has drink, and where there''s drink there''s drunkenness. But in every age and in every place ...
Hirsebrei, Baumwollsuppe, Kaldoun, Kreplach oder Prager Kružalky? Delikatessen von Lippert und Rezepte nach Šroubek? Was gehört zur typisch böhmischen Küche? Wussten Sie eigentlich, dass viele Speisen, die wir heute für traditionell böhmisch halten, aus den verschiedensten Teilen Europas stammen? Dass ...
Zelenina ako hlavn� jedlo, r�znorod� a l�kav� obilniny � odv�na, svie�a a nekone�n� revol�cia v stravovan�. Tak sa d� charakterizova� t�to n�dhern� kuch�rka, ktor� je p�tav� svojimi receptami, koment�rmi autora o surovin�ch a varen�, fotografiami a grafikou. ...
Kniha - První autorská kuchařka herečky Kateřiny Winterové navazuje na úspěch pěti dílů knih o jídle Vaříme podle Herbáře - autor Kateřina Winterová, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.První autorská kuchařka herečky Kateřiny Winterové navazuje na úspěch pěti dílů knih o jídle Vaříme podle HerbářeTo ...
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...