Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Složení: nbsp;žitná nbsp;mouka chlebová BIO*.* alergenVýživové údaje ve 100 g výrobku:energetická hodnota: 1463 kJ / 346kcal;tuky: 2,2 g;nasycené mastné kyseliny: 0,3 g;sacharidy: 67 g;cukry: 0,9 g;bílkoviny: 11 g;sůl: lt; 0,01 g.Zemědělská produkce: nbsp;Česká republika.Skladování: nbsp;Skladujte při ...
BIO Žitná celozrnná jemná mouka je vyrobena z celých mletých žitných zrn v bio kvalitě. Má tmavší barvu, příjemnou vůni a jemnou chuť. Poskytuje dávku bílkovin, vlákniny a cenných živin. Je vhodná na pečení domácího chleba či přípravu perníkového těsta. Poslouží vám i při přípravě vašich oblíbených fitness ...
BIO Pšeničná celozrnná jemná mouka je vhodná na výrobu chleba, dezertů i zahušťování polévek či omáček. Je z polí bez chemie a od běžné mouky se liší podílem otrub, ale i vyšším obsahem živin a vlákniny.
BIO Pohanková mouka je vyrobena z najemno mletých pohankových krup v bio kvalitě. Je přirozeně bezlepková, a nahradit s ní můžete klasickou mouku při pečení vašich oblíbených fitness dezertů či domácího chleba.
Špaldová krupice je vhodná do tradičních kaší, zavářek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků.Složení: nbsp;pšenice nbsp;špalda*.* alergenVýživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: nbsp;1576 kJ / nbsp;372 kcal;tuky: nbsp;1,7 g;nasycené mastné kyseliny: nbsp;0,3 ...