Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Může za to především jeho všestrannost a jedinečné účinky na zdraví i vzhled člověka. Kokosový olej Allnature se navíc získává šetrným způsobem zpracováním kokosových ořechů v BIO kvalitě, díky čemuž si zachovává jedinečné ...
Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Může za to především jeho všestrannost a jedinečné účinky na zdraví i vzhled člověka. Kokosový olej Allnature se navíc získává šetrným způsobem zpracováním kokosových ořechů v BIO kvalitě, díky čemuž si zachovává jedinečné ...
Allnature Dýňový olej BIO 250ml od Allnature na GigaLekáreň.sk za 9.9 € skladem.
Kokosový olej panenský Allnature se získává šetrným zpracováním kokosových ořechů, které rostou v certifikovaném BIO režimu. Jemným nastrouháním kopry se získá drť, která se zahřeje na 42 °C, díky čemuž se odpaří voda a ze vzniklé hmoty se pak metodou lisováním za studena získá panenský kokosový olej. ...
Za studena lisovaný olej ze semen a dřeně avokáda, které bývá pro jedinečný obsah přírodních látek často označováno jako "superpotravina”. O jeho blahodárných účincích na lidský organismus dnes už snad ani nelze pochybovat. Jeho obrovskou výhodou je nejen možnost využití v kuchyni, ale také v kosmetice ...
CharakteristikaPo sběru se kokosové ořechy oloupou a kopra zevnitř se na jemno strouhá. Vznikne jemná drť, která se následně zahřeje na maximálně 42°C proto, aby se z ní odpařila veškerá voda. Z této hmoty se pak metodou lisováním za studena získává kokosový olej prvotřídní kvality. Typickou vlastností ...
Makový olej se hodí k ozvláštění ovocných i zeleninových salátů, koláčů, polévek, omáček, palačinek a lívanců, kokteilů nebo třeba snídaňové kaše.Není vhodný na smažení a jinou tepelnou úpravu.Olej je výtažkem máku setého lisováním za studena z jeho zralých zrn, které napomáhají normální funkci dýchacího ...
Allnature Dýňový olej je lisovaný za studena, díky čemuž si zachová velké množství cenných živin. Je často přezdíván černým zlatem, a to zejména pro svou tmavě hnědou či tmavě zelenou barvu a velké množství živin. Tento rostlinný olej obsahuje vitamín C, E, vitamíny skupiny B, nenasycené mastné kyseliny ...
RBD kokosový olej Wolfberry se získává rafinací poslední frakce, která zůstane po předchozím lisování dužniny kokosového ořechu, běžně známého jako kopra. Po rafinaci, která se provádí za vysokých teplot olej ztratí vlastnosti panenského oleje, ale získá zvláštní schopnosti jako například nepřepaluje ...
Olej 0,25 l Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Avokádový olej HealthyCo250 ml Avokádový olej HealthyCo je skvělou náhražkou za olivový olej. Vzhledem k jeho skvělým kvalitám se přepaluje až při velmi vysokých teplotách, tudíž je určený i na smažení, grilování a pečení. Hodí se i do salátových ...
Olivový olej patří k pilířům středomořské kuchyně, o níž je obecně známo, že je zdravá a má příznivý vliv na organismus z hlediska kardiovaskulárních onemocnění. Zdravotní účinky olivového oleje spočívají především v tom, že složení jeho mastných kyselin ovlivňuje poměr mezi "špatným" a "dobrým" cholesterolem. ...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
CharakteristikaAvokádový olej se získává z dužniny plodů avokáda a má jedinečnou, lehce oříškovou chuť, konzistenci medu a zelenou barvu. Přepaluje se při velmi vysokých teplotách, takže je ideální na smažení, grilování a pečení. Jeho chuť nepřebíjí další ingredience v pokrmu, díky čemu je vynikající ...
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů.
Konopný olej se získává ze semen technického konopí, proto neobsahuje THC, které se vyskytuje v zelených částech indického konopí. Konopný olej používá lidstvo po celá tisíciletí a dobře ho znali už i Číňané a Řekové. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin omega-3 a omega-6 se řadí k nejcennějším ...
CharakteristikaPo sběru se kokosové ořechy oloupou a kopra zevnitř se na jemno strouhá. Vznikne jemná drť, která se následně zahřeje na maximálně 42°C proto, aby se z ní odpařila veškerá voda. Z této hmoty se pak metodou lisováním za studena získává kokosový olej prvotřídní kvality. Typickou vlastností ...