Složení: pšeničná mouka (Francie), máslo (18%), cukr, hořká čokoláda - kakao: minimálně 64% (14%) (kakaová pasta, cukr, kakaový prášek), kousky hořké čokolády - kakao: minimálně 50% (11%) ) (kakaová pasta, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin), vejce (2,5%), přírodní aroma, sůl. Výživové údaje ...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón květového nektaru vzadu na jazyku.
75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných odrůdy Trinitario na Trinidadu. Konzistence je sametově hladká.
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť ...
100% čokoláda. Pouze pro otrlé povahy! Silně hořko-kyselá chuť.
Čokoláda má velmi příjemnou klouzavou konzistenci. Zemitá, mechová, plná chuť se špetkou rumu. Kakaové boby, z nichž je připravena tato 75% čokoláda, pocházejí z Kuby.
Chuťově pestrá čokoláda s výraznou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se objevují i jemné ovocné tóny. Kakaové boby, z nichž je tato delikátní čokoláda připravena, pocházejí z Haiti.
99% čokoláda so silným, čisto horkým chuťovým nástupom. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk a je jemne korenistá.
Mléčná čokoláda s lískovými oříšky má o 75 % méně cukru než ostatní podobné výrobky. Pětinu složení tvoří křupavé lískové ořechy, které se skvěle doplňují s kvalitním kakaem. Na čokoládě si můžete smlsnout i v případě, že si hlídáte linii. Skvěle doplní vaše dezerty, vychutnat si ji však můžete i samotnou.