CharakteristikaKala Namak se sice v češtině říká černá sůl, ale černá zdaleka není. Toto exotické dochucovadlo je bohatá směs minerálů s vysokým obsahem železa a dalších prvků, které soli dávají spíš temně rudou a šedou barvu. Černá sůl se těží ze sopečných jezer Pákistánu a Indie a její chuť a vůně ...
CharakteristikaHimálajská růžová sůl se těží v Pákistánu. Tato sůl se vyskytuje v načervenalé, nebo růžové barvě, ale není žádnou vzácností ani její bílá, transparentní forma. Růžová himálajská sůl je neuvěřitelně čistá, protože je 250 milionů let stará, takže se na ní nepodepsala civilizace jako například ...
CharakteristikaHimálajská růžová sůl se těží v Pákistánu. Tato sůl se vyskytuje v načervenalé, nebo růžové barvě, ale není žádnou vzácností ani její bílá, transparentní forma. Růžová himálajská sůl je neuvěřitelně čistá, protože je 250 milionů let stará, takže se na ní nepodepsala civilizace jako například ...