Matcha čaj se nefermentuje, takže v něm zůstávají zachovány veškeré aminokyseliny, vitamíny, minerální látky a vláknina. V Japonsku a Číně je Matcha velmi populární i při přípravě pokrmů teplé i studené kuchyně. Lze jej tedy použít například na pečení různých dezertů nebo k výrobě domácí zmrzliny. Všemu ...
Matcha čaj se nefermentuje, takže v něm zůstávají zachovány veškeré aminokyseliny, vitamíny, minerální látky a vláknina. V Japonsku a Číně je Matcha velmi populární i při přípravě pokrmů teplé i studené kuchyně. Lze jej tedy použít například na pečení různých dezertů nebo k výrobě domácí zmrzliny. Všemu ...
Matcha čaj se nefermentuje, takže v něm zůstávají zachovány veškeré aminokyseliny, vitamíny, minerální látky a vláknina. V Japonsku a Číně je Matcha velmi populární i při přípravě pokrmů teplé i studené kuchyně. Lze jej tedy použít například na pečení různých dezertů nebo k výrobě domácí zmrzliny. Všemu ...