Přivítejte na svém stole tuto vysoce výživnou a energetickou luštěninu.
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství aminokyselin a bílkovin, proto se je nebojte zařadit do svého jídelníčku.
Unikátní bezlepkové těstoviny s hrachovým proteinem vynikají vysokým obsahem bílkovin.
BIO Proteinové těstoviny patří mezi bezlepkové veganské přílohy v BIO kvalitě. Jsou tvořeny moukou z červené čočky a hrachovým proteinem, díky čemuž slouží jako skvělý zdroj kvalitních bílkovin, sacharidů a také vlákniny. Těstoviny mají nízký obsah tuku i cukru a skvěle se hodí jako příloha k masu i ...
BIO Červená čočka celá loupaná je výjimečná luštěnina bio kvality a zdroj bílkovin s nízkým podílem tuků. Nemusí se namáčet, rychle se uvaří a nezpůsobuje nadýmání. Skvěle s ní obohatíte své polévky, kaše nebo saláty.
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená.
Jak připravovat pokrmy z tapiokových perelTapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej ...
BIO Zero Rice jsou mimořádně chutné nízkokalorické těstoviny s téměř nulovým obsahem sacharidů, cukrů a tuků. Přesto vás výborně zasytí a hodí se na přípravu vašich oblíbených jídel. Vyrábějí se z bio konjakové mouky, která je dokonalou bezlepkovou náhradou pšeničné mouky. Díky čistě rostlinnému složení ...
BIO Amarant z čistě rostlinných zdrojů na snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Neobsahuje žádnou přidanou sůl, ani cukr. Naopak se pyšní bohatou nadílkou bílkovin, vlákniny a výbornou chutí. Produkt je v bio kvalitě a vhodný i pro vegany.
Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.
Sypká směs na přípravu hummusu. Hummus je arabská pochoutka, jejíž základní ingrediencí je cizrna. Podává se jako samostatné jídlo, omáčka nebo příloha k hlavnímu jídlu. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Snadná a rychlá příprava.
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší velikostí.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Na popisu produktu pracujeme a doplníme jej v nejbližší možné době. Produkt je možné zakoupit.
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle doplňují i s obilovinami.
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Těstoviny Fettuccine jsou 100% přírodní a dietní italské těstoviny, vyrobené z konjakové mouky, což ocení lidé s intolerancí na lepek a sóju, ale i diabetici, vegetariáni a vegani. Diet Fettuccine neobsahují cukr, tuk, škrob, lepek ani sóju.
Těstoviny Noodles jsou 100% přírodní a dietní těstoviny, vyrobené z konjakové mouky, což ocení lidé s intolerancí na lepek a sóju, ale i diabetici, vegetariáni a vegani. Diet Noodles neobsahují cukr, tuk, škrob, lepek ani sóju.