Těstoviny Spaghetti jsou 100% přírodní a dietní špagety, které obsahují 4,5 g vlákniny na 100 g produktu, žádný tuk, sacharidy, cukr, škrob a ani lepek. Jsou vhodné pro přípravu jakýkoliv těstovinových jídel, pro sportovce, vegetariány, vegany, diabetiky, a též pro lidi trpící intolerancí lepku nebo ...
Celozrnná neloupaná rýže s příjemnou oříškovou chutí pro zpestření každého jídla.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Kamut je stará odrůda pšenice, která nebyla v průběhu staletí šlechtěna. Má široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z ní celozrnnou mouku nebo ji můžete uvařit jako přílohu. Hodí se také jako zavářka či součást nádivky.
Beluga neboli černá čočka Allnature v BIO kvalitě svým vzhledem připomíná černý kaviár. Má jemně oříškovou chuť a ohromí nás nejen svým nutričním přínosem.
Čočka tmavozelená 500 g BIO COUNTRY LIFE Tmavozelená čočka v biokvalitě. Rychlá příprava, není třeba ji namáčet. Při vaření dobře drží tvar. Široké využití ve studené i teplé kuchyni. Vhodná do polévek, salátů nebo jako příloha či na přípravu kaše.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Conchiglie z cizrny v BIO kvalitě mají intenzivní luštěninovou chuť.
Pro ty, kdo si chtějí užít těstoviny bez výčitek.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Penne z červené čočky v BIO kvalitě mají jemnou delikátní chuť.
Nejdrobnější druh čočky s příjemnou jemnou chutí moře do každého salátu nebo polévky.
Dlouhozrnná rýže natural v bio kvalitě. Má široké využití v kuchyni jako exotická příloha, do salátu nebo rizota.
Fazole výborné chuti a jemné konzistence v biokvalitě, vzhledem i chutí se podobá fazoli lima a máslové fazoli. Krásně vyniká v pokrmech. Tato největší fazole má moučnou a nepatrně nasládlou chuť, proto se hodí nejen do slaných jídel, ale i do sladkých pokrmů.
Slzovka obecná patří k často využívaným bylinám v tradiční čínské medicíně a má široké uplatnění také v kuchyni. Neobsahuje lepek.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Basmati je přirozeně bezlepková. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Originální kombinace čtyř netradičních druhů těstovin pro zpestření vašeho jídelníčku.