Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc ...
Říká se, že hrnek teplého mléka před spaním pomáhá usnout. Food blogerka Gina Fontana tuto starou pravdu pozvedla na novou úroveň a vytvořila kolekci 55 receptů na zklidňující večerní nápoj, který vás připraví ke zdravému spánku. Moon milk se může stát vaším novým lékem na bezesné noci. Moon milk je ...
Die besten Rezepte der traditionellen tschechischen Küche. Gut zu essen war den Tschechen von jeher wichtig. Die tschechischen Frauen galten als ausgezeichnete Köchinnen. Das lag nicht zuletzt daran, dass ihre Kunst sich auf unprätentiöse Zutaten, traditionelle Rezepte und die in den Familien von Generation ...
Kniha – autor Klára Trnková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Knížka obsahuje recepty s použitím bylinek v kuchyni. Kořenění pokrmů bylinkami, které si můžeme vypěstovat doma, na parapetu nebo na balkóně, slaví svojí renesanci. Nejzdravější jsou plody a zelenina, které vyrostou a dozrají v blízkém ...
Tam, kde mi chutná, se mi taky líbí, je zlaté cestovatelské pravidlo Jiřího Babici. Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let. Během nich projel všechny kontinenty kromě Antarktidy, jedl ...
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku ke gurmetství. A protože nesmírně důležité je i snoubení jídla ...
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě ...
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol:1. Polévky2. Přílohy & saláty3. Rýže v hlavní roli4. Rizota5. Podávejte s… rýží6. Chuťovky7. Rýžové nudle a rýžový papír8. Dezerty9. + servis Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). ...
Liečivé a blahodárne účinky známych i exotických obilnín a ich použitie pri rôznych chorobách. Varenie, pečenie, sortiment, obilniny, klíčenie, oleje, strukoviny, orechy, prísady a korenie. Recepty na dobré, liečivé a jednoduché pokrmy, atď. Žiadne iné potraviny nie sú tak harmonické a zdraviu prospešné, ...
Autor : Kateřina Švejdová, redakce časopisu Apetit, Popis : Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová ...
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených ...
KNIHA Makrobiotické tehotenstvo astarostlivosť o novorodenca (CZ)Popis:Podrobná a fundovaná príručka postavená ako na hlboké znalostifungovanie ľudského organizmu, jeho porúch a lekárskych prístupov k ichriešeniu, tak aj na šiestich tisícoch rokov tradície orientálnej medicíny,diagnostiky a energetického ...
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní ...
Publikace je přehledně rozdělena do devíti kapitol, ve kterých se autor věnuje jak historii výroby rosé ve světě i u nás, tak podrobně její současnosti. Zavádí čtenáře do hlavních oblastí výroby rosé vín a seznamuje jej s regionálními zvláštnostmi. Obsáhle je zpracována statistika výroby rosé vín v České ...
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s ...
Pri rozhovoroch na tému celiakia často konštatujeme, aké problematické je držať bezlepkovú diétu. Žiaľ, veľký problém predstavuje upečenie bezlepkového chleba a zavedenie pestrého jedálneho lístka. Bezlepkové polotovary, hotové jedlá a sladkosti, ktoré dostať kúpiť v obchodoch, sú predražené, špeciálne ...