Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek "Než se pustíte do jídla, čtěte následující!" od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež ...
Kniha - autor Karin Possin; Poland Possin, 226 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Kniha známých německých odborníků na výživu shrnuje jejich mnohaleté klinické poznatky a podává množství méně známých informací o řadě zdravotních potíží včetně cukrovky, artritidy, revmatizmu nebo nadváhy. Naučíte ...
Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše. Není marné ani to, když jsou v receptu suroviny, jež máte běžně ve spíži, prostě ...
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Holly Davisová, Vydavateľ: Grada, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 272, Rok vydania: 2021 Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? ...
Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je určena všem, kteří chtějí připravovat co nejchutnější domácí stravu, nevyžadující příliš času na přípravu a ze surovin, které má každý většinou doma.Dátum vydania: 9.4.2014Vydanie: ...
Kniha – Kniha, která je nejen kuchařkou, ale také podrobným návodem, jak připravit ty nejlepší steaky – autor Marcus Polman, 176 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Kniha, která je nejen kuchařkou, ale také podrobným návodem, jak připravit ty nejlepší steakyPokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém ...
I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člověkem jako spojenci, kteří pomáhali otevírat brány podsvětí a léčili neustále ohroženou smrtelnou tělesnou schránku. Podávání bylin – fermentovaných do podoby piva – patřilo už před tisíciletími do repertoáru ...
Zásady detskej výživy, kalorické tabuľky, grafy správnej telesnej hmotnosti.Viac než 100 receptov pre deti - od batoliat až po predškolský vek.Každý recept s návodom a podrobným opisom.Raňajky, desiate, olovranty, polievky, omáčky, šaláty, koláče.Tradičné aj úplne nové pokrmy v príťažlivej a chutnej ...
Kniha – česky, pevná bez přebalu lesklá.Vůně skořice a vanilky i neodolatelné dobroty, například perníčky s kandovaným ovocem nebo cukroví s marcipánem a nugátem, potěší o Vánocích dospělé i děti. "Chytrá" vykrajovací forma, přiložená ke knize, přípravu cukroví usnadní a urychlí: jedním přitisknutím ...
Plánované datum vydání: 12.09.2012V dalším díle tajných receptů naší babičky si uděláme výpravu do staročeské kuchyně. Tradiční, léty prověřené rodinné recepty, přijdou k chuti i dnes a obohatí váš jídelníček. Ilustrace pocházejí ze starých obrázků a pohlednic týkajícíh se kuchyně.rozměry: 153 x 120počet.
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. V třetím sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu na podzim. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období. Knížka je sestavena tak, aby se žádné jídlo po celý rok neopakovalo. Dozvíte se také něco ...
Autor : redakce časopisu Apetit, Popis : Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! ...
Popis : Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami ...
Rozsahom malá, ale významom veľká kniha pre budúce a dojčiace mamičky. Recepty a veľa rád, ako v tehotenstve a pri dojčení zahnať hlad. Rady lekárky mamičkám.Autorkou knihy je lekárka a známa autorka kníh o zdravej výžive pre deti MUDr. Judita Hofhanzlová. Od r. 1999 pracuje v poradni pre zdravý spôsob ...
Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě. vydáno: 2004rozměry: 205,0 x 145,0počet.
Kniha - Milan Badal, 132 strán, český, pevný bez krytu matraca Celofarebná publikácie s receptami, rozpísané podľa ročných období. Už sám podtitul knihy Labužnícke putovanie po Čechách a Morave prezrádza autorovo zaujatie kulinářstvím. Tentokrát sa vydáva po vlasti, aby zmapoval krajové lahôdky, ako ...
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, většinou i z požadavku na rychlou přípravu a v současné době patří k nejoblíbenějším.Dátum ...