The very best that the oceans have to offer comes to your plate! Fish and seafood are a cook''s dream. Easy, savory, versatile, it is even brain food. Fish and more offers a selection of 60 approachable, contemporary recipes for the grill and stove. Want to master the art of cooking cod with chorizo ...
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...
Radek Baborák, Jiří Bělohlávek, Kateřina Englichová, Marie Fajtová, Jitka Hosprová, Simona Houda Šaturová, Jakub Hrůša, Marko Ivanović, Roman Janál, Ondrej Lenárd, Štefan Margita, Dagmar Pecková, Libor Pešek, Leoš Svárovský, Magdalena Švecová, Ivan Ženatý o jídle a vaření Na čem si pochutná operní diva? ...
Hled�te pestr�, origin�ln� a do detailu promy�len� recepty? Martina Hladjuk alias Mamachef p�ich�z� s v�b�rem sv�ch nejlep��ch j�del, a nav�c v�m porad�, jak pokrmy efektn� serv�rovat. Pod veden�m zn�m� food fotografky a b�val� ��astnice presti�n� ...
4. kuchařka z edice Apetit na cestách Řecká odysea aneb slavné báje a pověsti Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno ...
Zapomeňte na to, že hrát si s jídlem se nemá. Ať už jste vegan nebo ne, tahle kuchařka vás bude zkrátka bavit! Od jahodovy´ch knedlíků až po japonské sushi, celkem 74 vymazlených receptů vás bude inspirovat svou rozmanitostí a jejich minimalisticky´ design si zamilujete. Kromě toho, že jsou všechny lahůdky ...
Over 128 pages of 60 stunning designs from Britain''s champion latte artist. From free pouring to etching, stencilling and more complicated designs for the black belt barista, you''ll have fun emulating innovative designs such as The Swan, The Unicorn, and frothy 3-D babyccino animals. The book even ...
Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme. Po předchozích bestsellerech Karolína, domácí kuchařka (2014), Štěstí z kuchyně (2015) a Jídlo jako vášeň (2016) se Karolína rozhodla shromáždit recepty, které může každý ...
Kniha - Kuchařka plná zdravých receptů, které vznikaly ve spolupráci s fanoušky a čtenáři webu Fitrecepty - 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Kuchařka plná zdravých receptů, které vznikaly ve spolupráci s fanoušky a čtenáři webu FitreceptyNaše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. ...
Kniha - autor Margottka Bezlepková, 232 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Hrníčková kuchařka Srdcem v kuchyni je plná rodinných a vyzkoušených receptů bez lepku, laktózy, sóji a cukru. Najdete v ní zdravé, chutné a fit recepty pro celou rodinu. Kuchařka také obsahuje tabulku náhradních surovin ...
Tato kniha volně navazuje na motorkářské průvodce po Čechách, Moravě a Slovensku. Humorné historky a příběhy lidí, kteří mají jako svého koníčka cestování na dvou kolech se silným motorem, se tentokrát točí okolo nedomyslitelné součásti každého výletu, kterou představují chutná jídla. Samozřejmě že nechybí ...
Kniha - autor Martina Slajerova, 192 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné. Ketodieta se považuje za nejběžnější stravovací plán pro hubnutí, udržení ...
Kniha – 176 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty, to vše krásně provoněno tolik oblíbenými tvarůžky. Zjistíte také, jak krásně se sýrem pracuje - hodí se do studené ...
Kniha - autor Martin Legeza, 208 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické. A protože ještě studuje a jeho rok se tedy ...
''A brilliantly simple guide to give anyone instant confidence choosing wine.'' Russell Norman Which Wine When offers brilliant wine matches to the food we eat every day. This is for anyone who knows their sourdough from their sliced white but still finds themselves standing in the wine aisle making ...