Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo. Kouzlo těch nejlepších dortů totiž spočívá v tom, že lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také oku. Proto vám prozradím své největší vychytávky, díky kterým ...
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníV sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. ...
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros nebo recept na francouzské Eclairs. Nezapomněla jsem ani na ...
Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe. A k tomu vám pomohou všechny ty báječné, zcela přírodní a dostupné potraviny bohaté ...
Detoxing your body while boosting your natural energy has never been more delicious! This book by smoothie expert Eliq Maranik is packed with many healthy recipes and easy step-by-step instructions on how to detox and lose weight with smoothies and juices. The detoxing power of those natural goodies ...
Knížka unikátním způsobem spojuje vyprávění o lidových tradicích, úvahy o přirozeném běhu života a osvědčené recepty babiččiny kuchyně. Taková kombinace pro vás může být v dnešní uspěchané době skvělou duševní terapií. Autorka předkládá čtivou formou pro každý týden novou dávku inspirace a moudrosti ...
Kniha – autor Anikó Gergely, 320 stran, česky, polotuhá flexo.Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, ...
Slovensko je tradičná vinohradnícka krajina s bohatou históriou a potenciálom na pestovanie viniča a výrobu vína. Slováci to už dávno dobre vedia, zvyšok sveta sa to práve vďaka prvému slovenskému vinárskemu bedekru v angličtine dozvie. Známy slovenský enológ a somelier Vladimír Hronský v úvodných kapitolách ...
185 vyzkoušených receptů, jak uspět hned napoprvéJak ovládnout svoji kuchyň? Jak překonat nástrahy složitějších jídel? Tohle naučí kuchařky-začátečnice Kuchařka pro dceru tak, jak by je to naučila jejich matka, kdyby na to měla čas.404 stran O AUTOROVIJana Zatloukalová (1975) nebyla profesionální kuchařka, ...
Autor : Radka Vrzalová, Popis :.Objevila se ve vaší rodině celiakie či alergie na lepek? Nevíte, co vařit a jaké potraviny nakupovat? Nevěšte hlavu a inspirujte se více než stovkou vynikajících bezlepkových i bezmléčných receptů jak na snídaně, hlavní jídla, lehké večeře, tak i pečivo a moučníky. Zjistíte, ...
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku ke gurmetství. A protože nesmírně důležité je i snoubení jídla ...
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Holly Davisová, Vydavateľ: Grada, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 272, Rok vydania: 2021 Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? ...
Kniha - autor Stuart Farrimond, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít ...
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně roku 1999 a stali se z nich obchodní partneři ve ...