Kniha – autor Dagmar Heřtová, 408 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá.140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností. Dagmar Heřtová příležitostně pobývá ve Velké ...
Tato kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Dna neboli podagra či lidově pakostnice je onemocnění projevující se metabolickou poruchou purinů. Při nemoci dochází k ukládání krystalek kyseliny močové do kloubů, ledvin ...
Chcete jesť zdravo, avšak nedokážete odolať dezertom? Zoznámte sa s nápadmi na sladké raňajky, desiate, obedy, večere a ďalšie maškrty len tak pod zub, a to z čerstvého, nielen sezónneho ovocia, ale aj sušených plodov a obilnín - avšak bez bieleho cukru, bielej múky a škodlivých trans tukov. Vyberte ...
Jezte zdravě, bezlepkově a s klidem v duši!Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši. Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR. Kuchařka pokrývá kompletní celodenní jídelníček ...
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překvapte ...
Kniha – autor Sylvie Girarg-Lagorceová, 384 stran, česky, pevná s přebalem lesklá.Snad každý milovník dobrého vína sní o tom mít svůj vlastní vinný sklep, kde by se skvěla ta nejlepší vína ze všech koutů světa. Tato kniha je vlastně takovým sklepem, v němž se nachází pohromadě výběr téměř 800 láhví s ...
Co se stane, když se řekne pizza, guláš, eintopf? Nebo rostbíf, pilaf, boršč? A co způsobí šuej-ču-žou, suši, tortilla či Sachrův dort? Nejspíš se dostaví libá představa chuťového zážitku a začnou se sbíhat sliny. Aby ne, když to jsou skvosty národních kuchyní, s nimiž jsme se mohli setkat při zahraničních ...
V knihe nájdete overené recepty na rôzne jedlá z kotlíka, pahreby a grilu.Taktiež recepty na marinády a omáčky ku grilovaným jedlám, ale aj šaláty.Veríme, že pri listovaní v knihe si každý z Vás vyberie to, čo si bude často a rád.pripravovať. Želáme Vám veľa príjemných chvíľ pri posedení s dobrým.jedlom.Název: ...
Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor knižky sa aspoň v náznaku usiluje priblížiť atmosféru tejto udalosti a sprístupniť zo svojej dlhoročnej praxe niekoľko desiatok receptov na prípravu najrozmanitejších dobrôt súvisiacich ...
Nakupujte hlavou, vařte srdcem vzkazuje svým čtenářům Jarmila Mandžuková, která se psaní knih o vaření věnuje už celou řadu let. Tentokrát se soustředila na zdravý životní styl a svou knihou udělá mnoha lidem jasno v tom co je zdravé a co vlastně ne. Mimo překvapivých informací, které vás možná i šokují, ...
Tato publikace je v současné době jediná ucelená učební pomůcka pro výuku péče o nohy. Je určena pro pedikérskou a podologickou praxi. Poskytuje podrobný a ucelený postup pedikérské péče a také doporučení pro domácí péči.Obsah:Ošetření klientaPracovní zázemíAnatomie dolní končetinyChorobné změny chodidlaWellness ...
Kniha - autor Lubomír Teprt, 124 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky ...
Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu. Nech je to v lese, na lúke, pri vode alebo práve v záhrade, čaro ohňa a jedlá pripravené na ňom boli vždy veľkým zážitkom. O to väčším, čím viac sa ...
..Culinaria Francie.Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie.Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací, kde tisíce kuchařů uchovávají tradice vynikajícího ...
Byla jednou jedna obyčejná městská rodina a ta prožila neobyčejnou dovolenou. Ne u moře, ne v horách, ne v bůhvíjakých dálavách, ale v domácích luzích na báječné samotě uprostřed lesů, plných hub, borůvek a přírodních krás. A ve společnosti několika svérázných bodrých starousedlíků, ale především legendární ...
160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd. Florentýna se v tomto volném pokračování Kuchařky ...
Jste nemocní či máte nějaký zdravotní problém? Tato kniha může změnit váš život, pokud si uvědomíte, že samotné léky na trvalé uzdravení nestačí! Dozvíte se, jak úpravou stravy podpořit samoléčivé schopnosti organismu, a zásadně tak zlepšit průběh nemoci a uzdravování. Značná pozornost je věnována i ...
Přední a mediálně známý britský nutriční odborník Patrick Holford zde podává ucelenou přehlednou informaci o potravních doplňcích, vitaminech, minerálech, jejich účincích a dávkování a o posledních vědeckých objevech na tomto poli. Mluví také o potravinách a zdravém způsobu života. Knížka obsahuje i ...
Príroda vybavila človeka všetkým, aby mohol svoje telo od narodenia až do vysokého veku udržať zdravé. K tomuto je potrebné len málo. Najdôležitejšie sú prírodné potraviny. Tajomstvo naplneného života je v správnej výžive, v spojení s dostatočným odpočinkom. V publikácii je uvedených vyše 100 najrozmanitejších ...