''Jamie gives all your favourites a veggie makeover in his brilliant new book'' Mail on Sunday Jamie Oliver is back with over 100 brilliantly easy, flavour-packed and accessible veg recipes. WITH ALL THE RECIPES FROM JAMIE''S CHANNEL 4 COOKERY SERIES MEAT-FREE MEALS From simple suppers and family favourites, ...
Jezte zdravě a vyváženě po celý den!Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale polední meníčka jsou s ním těžko slučitelná? Nechte se vtáhnout trendem krabičkování a mějte kontrolu nad tím, co jíte. Poděkuje vám za to nejen vaše tělo, ale i peněženka.V této kuchařce naleznete přes 70 receptů na pokrmy, ...
Kniha – autor Miranda Ballard, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, ...
Jedinečnou chuť Vánoc máte ve svých rukách! Pravou a nefalšovanou vánoční atmosféru opravdu nikde nekoupíte. Skutečné kouzlo Vánoc lze totiž vytvořit jedině doma. Linoucí se sladká vůně vánočního cukroví, šimrající nosy, až se sliny sbíhají, vykouzlí úsměv na tváři každému. Jistě máte sbírku svých oblíbených ...
A captivating journey to off-the-beaten-path French wine country with 100 simple yet exquisite recipes, 150 sumptuous photographs, and stories inspired by life in a small village Readers everywhere fell in love with Mimi Thorisson, her family, and their band of smooth fox terriers through her blog,Manger, ...
Kniha obsahuje nejpopulárnější druhy hub, praktické rady a zajímavosti, nejlepší houbové recepty a to vše je obohaceno o krásné fotografie. Najdete zde podrobný popis dvaadvaceti oblíbených druhů jedných hub a srozumitelné informace o tom, jak je sbírat a jak s nimi dále pracovat. Součástí publikace ...
Polévky pro každý den a pro každou příležitost. Kuchařka obsahuje pestrý výběr polévek masových, zeleninových, houbových, luštěninových, sýrových aj. ze snadno dostupných surovin. U každého receptu je navíc uvedeno několik variant a můžete si tak uvařit polévku pokaždé jinak, podle své chuti i podle ...
Kniha – 256 stran, česky, brožovaná s přebalem lesklá.Tato precizně zpracovaná kniha obsahuje podrobné portréty hub a jejich smysluplné fotografie s jasnými rysy, specifikacemi a detailními popisy pro snadnou identifikaci. Najdete zde všechny základní informace o místech růstu, sběru i přípravě. S touto ...
Kniha - autor Annabel Karmelová, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá VAŘENÍ JE HRAČKA! Celá tahle knížka je prošpikovaná krásnými fotkami, úžasnými nápady, triky, podrobnými postupy a hlavně bezva recepty! Už při čtení se ti budou sbíhat sliny. Naučíš se krájet, sekat, šlehat, zdobit, péct a mnoho ...
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, ...
Autor : Mgr. Tomáš Kosačík, Ing. Lucie Strachotová, Popis :.Je třetím pokračováním úspěšných knih Břicháče Toma.V této knize najdete inspiraci na snadné recepty, jež můžete připravit z dostupných surovin za pár minut. Ve své kuchyni vytvoříte úžasně vypadající jídla, na která se stačí jen podívat a budou ...
Kniha - autor Kateřina Kočičková, 164 stran, česky, Pevná bez přebalu matná Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka ...
S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, ...
Hľadáte v záplave receptárov spoľahlivého a všestranného knižného pomocníka do vašej kuchyne? Autorka viacerých úspešných receptárov a blogu Dobroty z kuchyne podáva v dvojici kníh Moje najlepšie recepty a Moje najlepšie múčniky spolu viac ako tri stovky dôkladne vyskúšaných, zrozumiteľne a prehľadne ...
Kniha - autor Petr Havlíček; Petra Lamschová, 200 strán, česká, masívna s lesklým krytom To už si nikdy naozaj nepochutnáte? To je otázka všetkých, ktorí chcú schudnúť alebo premýšľa o tom, že sa začnú držať pravidiel zdravého životného štýlu. Ako to teda s tým jedlom naozaj je a prečo by sme sa ho nemali ...