Tajné velikonoční recepty jsou po receptech vánočních dalším, z řady malých babiččiných sešitků, věnovaných tentokrát receptům velikonočním. Kromě tradičních rodinných receptů obsahuje knížečka iilustrace ze starobylých pohlednic.
Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a ...
Jak grilovat - Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue - Steven Raichlen, Vydavateľ: Slovart CZ, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 504, Rok vydania: 2022 Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás ...
Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe. A k tomu vám pomohou všechny ty báječné, zcela přírodní a dostupné potraviny bohaté ...
Jedinečný průvodce přípravou filtrované kávyAutorka Petra Střelecká je zakladatelkou kavárny a pražírny kávy Industra Coffee v Brně, oceňovanou baristkou na světových soutěžích a lektorkou kávových kurzů. Ve své knize se s vámi podělí nejen o své zkušenosti s přípravou kávy ale také o to, jaké to je ...
Autor : Markéta Marešová, Popis : Různým ročním obdobím sluší různé sladké recepty. Ví to i známá food blogerka Markéta Marešová alias Lžička Cukru. Jak nechat rozkvést svěží jarní chutě, lahodné letní laskominy, příjemné podzimní tóny i pokrmy, které zahřejou v té nejmrazivější zimě? Stylová kuchařka ...
Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení. Tato pestrobarevná kuchařka od osvědčeného týmu vynikajících spolupracovníků Yotama Ottolenghiho tuto edic.
Je libo sněhovou pusinku či křupavou bagetku? Ale beze všeho! I zdánlivě obyčejná kuchyně se může proměnit v báječné místo plné smíchu, radosti a zábavy. Tato hravá knížka je určena všem, kteří se chtějí skamarádit s úplně nejlepší činností na světě – pečením a pořádně se při tom upatlat od mouky. Společně ...
Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček. Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy ...
Když před osmi lety vyšla Ivě Kohoutkové knížka Pečeme bez lepku, nenapadlo ji, že tím nekončí. Její knížka měla úspěch, a tak čtyři roky poté následovala další – Vaříme bez lepku. I ta se setkala s příznivým ohlasem a došlo na knížku třetí, neboli Cukroví bez lepku. Sladkosti jsou nedílnou součástí ...
Kniha - autor Cedela Marleyová; Pelzelová Pelzelová, 240 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější "reggea" rodině – u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny ...
Kniha - Peter Mayle, 190 strán, česky, brožovaná bez krytu matraca Pôvabný kulinársky cetopis, v ktorom nás autor, anglický spisovateľ žijúci v Provenci, zavádza do všetkých kútov Francúzska, krajina preslávené gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožom, vidličkou a vývrtkou čitateľa sprevádzať na proklamovaný ...
Polovyztužená dámská podprsenka Gaia 877 Wendy černá 90C, Elegantní dámská polovyztužená podprsenka. Košíčky a můstek jsou pokryté smyslnou výšivkou. Zadní díly modelu jsou ušité z pružné lycry. Model má svislé boční kostice. Ramínka je možné nastavit, ale nelze je odepnout. Šířka ramínek je přizpůsobená ...
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol:1. Polévky2. Přílohy & saláty3. Rýže v hlavní roli4. Rizota5. Podávejte s… rýží6. Chuťovky7. Rýžové nudle a rýžový papír8. Dezerty9. + servis Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). ...