A New York Times Bestseller Matty Matheson, star of Viceland''s It''s Suppertime and Dead Set On Life, reveals his favorite recipes and stories in a cookbook that his devoted fans have been waiting for. Matty Matheson is known as much for his amazing food as his love for life, positive mental attitude, ...
Kniha - Čtyři knihy receptů Evy Francové v jednom boxu.- autor Eva Francová, 872 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Čtyři knihy receptů Evy Francové v jednom boxuMlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hlad, zkuste některou z úžasných polévek, ...
Autor : Václav Budinský, Popis : Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku. Nakladatelství TopLife Czech představuje výběr těch „nej“ restaurací oceněných prestižními ...
II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované ...
Authentic modern Middle Eastern home cooking - 150 delicious, easy-to-follow recipes inspired by three generations of family tradition.While interest in Middle Eastern cuisines has blossomed, the nuances and subtleties of Palestinian food are still relatively unexplored. In The Palestinian Table, Reem ...
Publikácia poskytuje prvý ucelený prehľad vývoja odievania od praveku po súčasnosť na území Slovenska. Ponúka stručnú charakteristiku jednotlivých historických udalostí a spoločenských pomerov, ktoré vplývali na vývoj odievania u nás vrátane vplyvov národov a národností, ktoré žili nielen na našom území, ...
An exclusive glimpse into the gardens of the world''s leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and ...
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat. By mastering these four variables, Samin found the confidence ...
Kniha - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Unikátní publikace obsahuje více než 5000 aktuálních profesionálních výrazů ...
Povedz mi, čo a ako ješ, a ja pochopím, kto si. Výber potravín, príprava jedla, ale aj pravidlá vrátane odporúčaní i obmedzení odrážajú mentalitu národa a jeho kultúru. Rovnako prostredie, prístup k jedlu a tiež to, s kým sa stoluje a ako. Autorka znova približuje Arabov a ich svet, pričom tentoraz si ...
A treasure trove of essays, recipes, and images exploring the people and food of Marfa and its premier restaurant, The Capri Cooking in Marfa introduces an unusual small town in the West Texas desert and, within it, a fine-dining oasis in a most unlikely place. The Capri excels at serving the spectrum ...
The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef''s Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers Nordic culture is renowned for its love of baking and baked goods: hot coffee ...