Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou ...
Autor : Ixta Belfrage, Druh sortimentu : Kniha, Název : MEZCLA, Jazyk : Angličtina, Počet stran : 286
1 - STEAK Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu. Steak Roastbeef na teplém špenátovém salátu Vepřová panenka prošpikovaná špekem Tajný recept: masová omeleta 2 - VEPŘO KNEDLO ZELO Moravské ...
Kniha – 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Přirozeně zdravá kuchyně - lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdravíPřirozená strava neobsahuje uměle připravené polotovary, které vašemu tělu po stránce výživy nijak neprospívají, a místo toho se zaměřuje na přírodní, celozrnné a zdravé alternativní ...
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los "Kružalky" praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la típica cocina ch….
OŘECHY A SEMENA JSOU NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ. POMÁHAJÍ UDRŽET ZDRAVÉ SRDCE, PODPORUJÍ IMUNITNÍ SYSTÉM A UDRŽUJÍ MOZEK VE SKVĚLÉ KONDICI. Podlehněte i vy kouzlu ořechů a semínek. Určitě nebudete litovat, neboť jsou plné vitamínů, esenciálních minerálů a nabité antioxidanty, které dokážou ...
Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, "protože děti jsou kořením života a něm toho my kuchaři trochu víme…" a také řada jeho speciál, ...
V titulu Celozrnné vánoční pečivo naleznete spoustu lákavých receptů na vánoční cukroví, vánočky, štoly, koláčky a další dobroty. Vše dle zásad zdravé výživy.vydáno: 201011rozměry: 245,0 x 185,0počet stran: 42ISBN: 977-1-04-54714-5vazba: Brožovaná bez přebalu.
Kniha Z myslivcova deníku a receptáře námětem i stylem navazuje na předchozí autorovu publikaci Mezi puškou a vařečkou (Akcent, 2010). Myslivcův deník – to je opět vyprávění o lidech, zvěři a přírodě, s nimiž se setkal na pomezí Hané a Valašska, na Olomoucku, Horňácku a v Belanských Tatrách. Nabízí řadu ...
Les meilleures recettes de la cuisine tcheque traditionnelle. Les Tcheques ont toujours aimé manger et faire bonne chere. Les femmes tcheques sont reconnues comme d’excellentes cuisinieres sans doute aussi parce que leur savoir-faire trouve sa source dans les recettes traditionnelles, les ingrédients ...